LÖSEV'den Afyonlu hastalara özel program

LÖSEV yetkilileri hafta sonu İkbal Termal Otel de hastaların aileleriyle katıldıkları bir çalışma düzenledi   Lösemi tedavisinde zorunlu olan iyi kalite protein kaynağı kırmızı et dağıtımlarını yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine ulaştıran LÖSEV bu yıl 40 bin hasta ve ailesine kırmızı et iletmeyi hedefliyor. LÖSEV, kayıtlı hastalarına her çeşit desteği ulaştırmak için çalışmalarını [&hellip]

LÖSEV yetkilileri hafta sonu İkbal Termal Otel de hastaların aileleriyle katıldıkları bir çalışma düzenledi

Lösemi tedavisinde zorunlu olan iyi kalite protein kaynağı kırmızı et dağıtımlarını yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine ulaştıran LÖSEV bu yıl 40 bin hasta ve ailesine kırmızı et iletmeyi hedefliyor. LÖSEV, kayıtlı hastalarına her çeşit desteği ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan yapılan açıklamada, “Hastalık tedavisinde protein olmazsa olmaz gerçeği doğrultusunda iyi kalite protein kaynağı olan kırmızı et dağıtımları yıl boyunca düzenli olarak hasta ve ailelerine iletiliyor. Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlerin iyileşmesi için protein ağırlıklı beslenmeleri çok önemli. En kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünleri hastaların beslenmesinde çok önemli bir yere sahip. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar bu zorlu tedavi sürecini daha kolay atlatıyorlar. Bu nedenle LÖSEV, 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına kırmızı et yardımını sürdürüyor, 2020 yılı içerisinde de 40 bine yakın kayıtlı ailesine taze kırmızı et ürünlerini iletmeyi hedefliyor. Et dağıtımlarına yıl boyunca hız kesmeden devam eden LÖSEV, 2020’de de binlerce hastayla bir araya gelerek protein açısından değerli kırmızı et ve et ürünlerini, kuru gıda yardımlarını elden teslim edecek. Kayıtlı ailelerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyip, alanlarında uzman gönüllerinin vereceği birbirinden kapsamlı eğitimlerle onları sosyolojik ve psikolojik yönden de destekleyecek. Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta sonu İkbal Termal Otel de hastaların aileleriyle katıldıkları bir çalışma gerçekleştirildi.” denildi.

Bakmadan Geçme