• Haberler
  • Genel
  • LÖSEV yöneticilerinden Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

LÖSEV yöneticilerinden Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yöneticilerini makamında kabul etti TÜRKİYE’Yİ DOLAŞIYORLARTürkiye’yi dolaşarak lösemili çocuklara ve ailelerine yardım dağıtan LÖSEV Yardım Tırı’nın son durağı Afyonkarahisar oldu. Yardım etkinlerine katılmak üzere ilimize gelen LÖSEV Kurumsal İletişimler Koordinatörü Nurgül Çelebi ve Kurumsal İletişimler Sorumlusu Seda Şahin, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.𔄚 BİN 405 AİLEYE [&hellip]

LÖSEV yöneticilerinden Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) yöneticilerini makamında kabul etti

TÜRKİYE’Yİ DOLAŞIYORLAR
Türkiye’yi dolaşarak lösemili çocuklara ve ailelerine yardım dağıtan LÖSEV Yardım Tırı’nın son durağı Afyonkarahisar oldu. Yardım etkinlerine katılmak üzere ilimize gelen LÖSEV Kurumsal İletişimler Koordinatörü Nurgül Çelebi ve Kurumsal İletişimler Sorumlusu Seda Şahin, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.
“2 BİN 405 AİLEYE ULAŞTIK”
Ziyarette, yardım faaliyetleri ile ilgili Başkan Çoban’a bilgi veren LÖSEV Kurumsal İletişimler Koordinatörü Nurgül Çelebi, şehir, şehir dolaşarak gıdadan kıyafete, eşyadan oyuncağa kadar bir evin temel ihtiyaçlarını karşılayacak yardımları lösemili çocuklara ve ailelerine ulaştırdıklarını söyledi. Bugüne kadar 42 ili dolaşıp 2 bin 405 aileye ulaştıklarını kaydeden Nurgül Çelebi, “Afyonkarahisar’da 81 ailemiz var. Onlarla kucaklaşmaya, yardımlarımızı iletmeye geldik. Lösev ‘İyilikler Tırı’, Türkiye’nin dört bir tarafında yaz kış demeden yardım dağıtan bir tır. Buradan Eskişehir’e geçeceğiz. Kuru gıda, et, giysi, kırtasiye, oyuncak yardımları ve temizlik malzemeleri yardımları yapıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme