• Haberler
  • Genel
  • Lösemili kardeşlerine yardımcı olacaklar – Kocatepe Gazetesi

Lösemili kardeşlerine yardımcı olacaklar – Kocatepe Gazetesi

Lösemili Çocuklar Vakfı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'ndeki Üniyurt'ta tanıtım sunumu yaptı. Sunumun ardından yurtta kalan çok sayıda öğrenci, LÖSEV gönüllüsü olmak için form doldurdu Lösemili Çocuklar Vakfı, 'Kampüste LÖSEV' projesi çerçevesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü'nde yer alan Üniyurt'ta sunum yaptı. Sunumdan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan LÖSEV Halkla İlişkiler [&hellip]

Lösemili kardeşlerine yardımcı olacaklar

Lösemili Çocuklar Vakfı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’ndeki Üniyurt’ta tanıtım sunumu yaptı. Sunumun ardından yurtta kalan çok sayıda öğrenci, LÖSEV gönüllüsü olmak için form doldurdu

Lösemili Çocuklar Vakfı, “Kampüste LÖSEV” projesi çerçevesinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampüsü’nde yer alan Üniyurt’ta sunum yaptı. Sunumdan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan LÖSEV Halkla İlişkiler çalışanı Can Öney, “Türkiye çapında üniversitelerde öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla sunumlar gerçekleştiriyoruz. Afyon Kocatepe Üniversitesi’ndeki öğrencilerle LÖSEV hakkında bilgileri paylaşıyoruz. Üniversite öğrencilerinin birçok alanda görev alabilirler. Gönüllü olabilirler. 50 üniversitede bu anlatılıyor. 40-50 dakikalık sunumlar oluyor. Ne gibi yardımlar yaptıklarımızı anlatıyoruz. Toplumda 1 milyondan fazla gönüllümüz var, büyük bir kısmını üniversite öğrencileri oluşturuyor” dedi.
TOPLUMSAL DUYARLILIK ARTIYOR
Üniyurt Halkla İlişkiler Uzmanı Nilüfer Kaya Özkan da öğrencilerin toplumsal duyarlılıklarının artması için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Özkan, “Öğrencilerimizle ilgili sosyal sorumluluk projelerimiz var bizim. Öğrencilerimize duyarlı ve bilinçli olmayı öğretmeye çalışıyoruz. Kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. LÖSV sunumu da bunun bir ayağı. Bu hafta Huzurevi’ne de gittik öğrencilerimizle. LÖSEV’in Afyonkarahisar’da daha önce gelmediklerini öğrendik ve bu sunumun yararlı olacağını düşündük” diye konuştu. (Kocatepe)

LÖSEV nedir?

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), ilk kez 1998 yılında kuruldu. 24 Eylül 2000 tarihinde Türkiye’nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’yi hizmete açan Vakıf, Türkiye’nin ilk LÖSEV – Lösemili Çocuklar Okulu’nu da açtı.

Bakmadan Geçme