Lojistik Merkezi Afyon – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın coğrafi konumu, kurum ve kuruluşların dikkatini çekiyor. Afyonkarahisar’a büyük depolar inşa edilecek Yolların kesiştiği Afyonkarahisar’da ardı ardına lojistik merkezler kurulacak. Her türlü ihtiyaç maddesi ve araç-gerecin istenen yere kolayca intikal ettirilmesi için kurulacak çeşitli lojistik merkezleri, Afyonkarahisar’ın önemini artıracak. AFET İÇİN ACİL MÜDAHALEAfyonkarahisar’da Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından büyük bir Lojistik [&hellip]

Lojistik Merkezi Afyon

Afyonkarahisar’ın coğrafi konumu, kurum ve kuruluşların dikkatini çekiyor. Afyonkarahisar’a büyük depolar inşa edilecek

Yolların kesiştiği Afyonkarahisar’da ardı ardına lojistik merkezler kurulacak. Her türlü ihtiyaç maddesi ve araç-gerecin istenen yere kolayca intikal ettirilmesi için kurulacak çeşitli lojistik merkezleri, Afyonkarahisar’ın önemini artıracak.
AFET İÇİN ACİL MÜDAHALE
Afyonkarahisar’da Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından büyük bir Lojistik Depo kurulacak. Bu depo, doğal afet anında müdahaleyi kolaylaştıracak. Kimse Yok Mu Derneği’nin arama-kurtarma birimi ASYA’nın da Afyonkarahisar’da Lojistik Depo kurma girişimi bulunuyor.
BÖLGESEL AŞI DEPOSU
Halk Sağlığı Kurumu da Afyonkarahisar’da “Aşı Deposu” kuracak. Toplam 500 metreküplük aşının stoklanacağı depo, Ege Bölgesi’nin tamamına hizmet verecek. Aşı Deposu’nun Eski Devlet Hastanesi’nde kurulması öngörülüyor. Selçuk Ecza Deposu’nun da Afyonkarahisar’da bölgesel bir ilaç deposu kurmak için hazırlık yaptığı belirtiliyor.
ÜRÜNLER AFYON’DAN SEVK
EDİLECEK
Öte yandan büyük marketler zinciri BİM de Susuz’da Bölgesel Lojistik Depo inşa ediyor. BİM şirketinin, İç Anadolu’ya gönderilecek ürünleri Afyonkarahisar’dan sevk edeceği kaydediliyor. Özgörkey firması da yine Afyonkarahisar’da devasa bir et entegre tesisi kuracak. Et entegre tesisi, Burger King’in ihtiyacını karşılayacak. Burak AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme