Lohusa Filmi Oyuncuları Kimlerdir? Ne Zaman Çıkacak?

Kadınların doğumdan sonraki dönemine dair sürpriz bir yapım Lohusa filmi oyuncuları kimlerdir? Ne zaman çıkacak? Geri sayım başladı…

Lohusa, kadınların doğum yaptıktan sonraki yaklaşık 6 haftalık dönemi için kullanılan bir terim. Genellikle psikolojik ve fiziksel açıdan karmaşık bir dönem olarak algılanan lohusalık, doğumla birlikte değişime uğrayan metabolizma ve genel değişimlerin önceki özelliklere geri dönmesi olarak ifade edilir. Bu süreç, aynı zamanda hormon seviyelerinin de normal hale gelmesine işaret eder. Duygular eski halini alır, bu sırada yeni doğan bebekle heyecan dolu ilk zamanlar da geçirilmektedir. Farklı ve bir o kadar da keyifli bir dönem olarak ifade edilen lohusalık, sürpriz bir şekilde ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay tarafından konu edildi.

Böylelikle hem senaryosunu kaleme alan hem de filmin başrolünü üstlenen Özay, son dönemin öne çıkan isimlerinden biri halini aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına da katılan Gupse Özay, filmi ile ilgili kısa bilgiler verdi. Peki kadınların doğumdan sonraki dönemine dair sürpriz bir yapım Lohusa filmi oyuncuları kimlerdir? Ne zaman çıkacak? Geri sayım başladı…

LOHUSA FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR? NE ZAMAN ÇIKACAK?

Deliha, Görümce, Eltilerin Savaşı gibi eğlenceli filmlere imza atan senarist ve oyuncu Gupse Özay, son filmi Lohusa ile gündemin ana maddelerinden. Lohusa filmi oyuncuları kimlerdir ve ne zaman çıkacak gibi yanıtı merak edilen sorular da söz konusu.

Bu kapsamda filmin konusunun da gerek fragmanı gerekse bazı oyuncuların açıklamaları ile birlikte belli olmaya başladığını belirtelim. Lohusa filmi oyuncuları kimlerdir sorusunun yanıtlarından biri başrol oyuncusu Gupse Özay’dı. Ona eşlik edecek oyuncular arasında kamuoyunun yakından tanıdığı birçok isim var. Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan, Elif Nur Kerkük, Cihan Albayrak ve Alper Baytekin, yapımın oyuncu kadrosunu meydana getiriyor.

Onur Gürçay filmografisinde Uysallar, Şubat, Kurak Günler, Vatanım Sensin gibi başarılı yapımlar bulunuyor. Ekranların tanınan yüzlerinden Hazal Türesan, 6. sinema filmi Lohusa’da İlayda karakterini canlandıracak. Son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2023’e de katılan Türesan, Fox ekranlarındaki Kızıl Goncalar isimli dizide de rol alıyor.

LOHUSA FİLMİ VİZYON TARİHİ NE ZAMAN?

Barış Ardunç ile evlenen ve bir de çocuğu olan Özay, Logusa’da bir kadının doğum sonrası, bebek büyütmeye dair ilk günleri ve bu süreçte yaşadıkları konu edilecek. Sürpriz sahnelerle izleyenleri güldürmesi beklenen filmin gişede önemli başarı yakalaması bekleniyor. Peki Ne Lohusa filmi zaman çıkacak?

Bu noktadaki bilgi önceki aylarda verilmişti. Muzaffer Yıldırım’ın yapımcılığını üstlendiği merakla beklenen yapım 19 Ocak 2024’te vizyonda gösterime girecek. Böylelikle Netflix gibi son dönem Türk filmlerine ev sahipliği yapan akış platformları yerine yurdun birçok şehrinde sinema salonlarının korona öncesi dönemdeki hedefi ile hareketlenişine katkıda bulunacak Lohusa.

2024’ün keyifli yapımları arasında yer alması beklenen Lohusa’nın film afişi de Gupse Özay’ın bitkin bir yakın fotoğrafı eşliğinde geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı.

Bakmadan Geçme