Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

LİYAKATLI İDARECİLER

Çok şükür ülkemizde her şey var. Stratejik öneminin yanında, yeraltı ve yer üstü kaynakları, genç nüfusumuz, girişimcilik ve mücadele ruhumuz, hürriyete bağlılığımız var. İşlenecek çok malzememiz var. Birçok millette olmayan varlıklarımız var.
Bütün mesele helva yapacak çok sayıda insanımızı, bol miktardaki malzememizin başına getirebilmektir.
Liyakatli adamlar yerine bu kaynakları düzen adamlarının eline verirsek kurdukları bencil düzenler sebebiyle milletimizin düzeni daha da bozulur.
İyi yetişmiş, devletçi, konusuna hakim, çalışkan ve dürüst insanlara yetki verip, köşe başlarına getirebilirsek çalışmalarımız boşa gitmez.
Liyakatli yöneticilerle 3Y dediğimiz yozlaşma, yolsuzluk ve yoksullukla mücadele edebiliriz.
Kendi özümüze sadık kalarak ilim ve medeniyette kalkınabilir, kalkınmayı hayırlı, faydalı, fakir fukaranın emrinde, yokluğu yok etmek için kullanabiliriz.
Eğer ülkemizde, kimsenin hırsızlık yapmadığı, şeref ve haysiyetin saygı gördüğü bir düzen kurabilirsek, Türkiye dünyanın en insanca yaşanır ülkesi olur. Bunu yapabiliriz.
Biz insanlar bu dünyaya ölmek, öldürmek veya öldürülmek için değil, yaşamak İçin geldik.
Bu dünya zaten fani ve ölümlüdür.
Marifet, zaten ölecek olan insanoğlunu rahat ve huzur içinde yaşatabilmektir.
Siyasi iktidarlar, yönetici atamalarında bu konuda çok hassas ve adaletli olmalıdır. Benim adamım veya benim fikriyatım düşüncesi ile liyakatsiz, tembel, milli olmayan, yeteneksizlere yetki verilirse vebal çok ağırdır.
Örneğin İstiklal marşımızın iki kıtasını dahi okuyamayanları okul idarecisi yaparsanız bu milletin çocuklarına yazık edersiniz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti