• Haberler
  • Genel
  • “Listeye girsem de girmesem de davam için çalışacağım”

“Listeye girsem de girmesem de davam için çalışacağım”

Eski Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı oldu. Elibol, milletvekili aday listesine girse de girmese de MHP için çalışacağını söyledi Eski Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı’nı MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. MHP’li Milletvekili Aday Adayları’nın yanı sıra MHP [&hellip]

"Listeye girsem de girmesem de davam için çalışacağım"

Eski Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı oldu. Elibol, milletvekili aday listesine girse de girmese de MHP için çalışacağını söyledi

Eski Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı’nı MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. MHP’li Milletvekili Aday Adayları’nın yanı sıra MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Raşit Demirel ile MHP İl Başkanlığı için kongrede aday olan Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Abdülkadir Akcan da hazır bulundu.
“BEN DAVAMA SAHİBİM”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, 5 kişilik milletvekili listesine girse de girmese de MHP için çalışacağını söyledi. Elibol, “Vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne önce Afyonkarahisar’da, sonra Türkiye’de yetki versinler. Bizlerin neler yapabileceğini gösterelim. Sıralamada kaçıncı sırada olursam olayım, ben davama sahibim. Hangi arkadaşım olursa olsun ben sonuna kadar destekleyeceğim. Vatan olmayan yerde ekmek olmaz” dedi.
“ÜLKÜCÜLÜK’TEN TAVİZ VERMEDİM”
Ülkücülük’ten taviz vermediğini belirten Elibol, “Bu memleketin ve toprakların zorda olduklarını görerek sıkıntıda olduğunu görerek MHP’den Milletvekili Aday Adayı olmayı kendime addettim. Bizler ülkemizin bölünmemesi için hazırız. Bizler olduğumuz sürece ülkemiz bölünmeyecek. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. 23 yıldır bu davanın içindeyiz. Ben Ülkücüyüm, Ülkücülük’ün gereği ne ise onu yaptım. Kimseye boyun eğmedim, adamın adamı olmadım” ifadelerini kullandı.
“HEDEFİM MİLLETVEKİLLİĞİ”
Elibol, şöyle devam etti:
“Yaşım 40, 17 yıldır iş hayatındayım. Sandıklı’da yıllardır vergi derecesinde en yüksek vergi ödeyen şirketler arasında bulunmaktan gururluyum. 1992 yılında Ülkü Ocakları ile tanıştım. Allah’ın izniyle, çizgimden sapmayarak bu partinin her kademesinde görev yaptım. İki dönem üstüste parti ilçe yönetiminde bulundum. 1999 seçimlerinde muhalefette Sandıklı Belediye Meclisi üyeliği yaptım. 2005 yılında partimin de desteği ile Sandıklı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptım. 2009’da partimin desteği ve rüzgarı ile Sandıklı Belediye Başkanlığı nasip oldu. Bundan sonra Allah nasip ederse hedefim milletvekilliği.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme