• Haberler
  • Genel
  • 'Listemizdeki transferleri yapıyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Listemizdeki transferleri yapıyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor'un 2014-2015 sezonu için hazırlıklarını sürdüren koordinatör Halil İbrahim Necipoğlu, transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. Kendi listelerinin olduğunu ve bu liste doğrultusunda transferler yapacaklarını belirten Necipoğlu, PTT 1'inci Lig'den de oyuncularla görüştüklerini ifade etti Sandıklıspor Koordinötörü Halil İbrahim Necipoğlu, yeni sezon öncesi Sandıklılı futbolseverlerin şampiyonluğa oynayacak bir ekiple buluşacağını söyledi. Tecrübeli Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu'nun görüşleri [&hellip]

“Listemizdeki transferleri yapıyoruz”

Sandıklıspor’un 2014-2015 sezonu için hazırlıklarını sürdüren koordinatör Halil İbrahim Necipoğlu, transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti. Kendi listelerinin olduğunu ve bu liste doğrultusunda transferler yapacaklarını belirten Necipoğlu, PTT 1’inci Lig’den de oyuncularla görüştüklerini ifade etti

Sandıklıspor Koordinötörü Halil İbrahim Necipoğlu, yeni sezon öncesi Sandıklılı futbolseverlerin şampiyonluğa oynayacak bir ekiple buluşacağını söyledi. Tecrübeli Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu’nun görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Necipoğlu, “İç transferi tamamlamak üzereyiz. Birkaç futbolcunun yüksek ücret talebi bizi düşündürdü. Geçen yılın 1.5 katı ücret isteyen bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Oysa geçen yıl tüm futbolcuların alacaklarını zamanında ve eksiksiz ödedik. Transfer listemizdeki futbolcularla görüşüyoruz. Gerekli transferleri yapıyoruz” dedi.
“YAKINDA TRANSFERLERİ AÇIKLAYACAĞIZ”
PTT 1’inci Ligi’nde de bazı futbolcularla görüşmelerin ateşli bir şekilde geçtiğini belirten Necipoğlu, “Önümüzdeki sezon için güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Teknik Direktörümüz Özgür Ataçocuğu İstanbul’da. Transfer komitesiyle birlikte bizzat çalışmaları sürdürüyor. Bu hafta sonuna kadar bazı transferleri açıklayacağız. Her şeyden önce şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekibi oluşturmanın çabası içindeyiz. Geçen sezondan tecrübe edindik. Son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kaçırmaya niyetimiz yok. İşe erken başladık. Haftalar öncesinden bazı transferleri gerçekleştirdik. Sırada önemli transferler var.” şeklinde konuştu.
“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON
3. LİG 3. GRUBUN ŞAMPİYONU
SANDIKLISPOR’DAN
BAŞKASI
OLMAYACAK”
Sandıklılı futbolseverlerin gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takımı zevkle izleyeceğini ifade eden Necipoğlu; “Şimdiden spor kamuoyunda sanki şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmayacak gibi bir hava var. Kesinlikle hedefimiz şampiyonluk. Transfere daha süre var. Transfer komitemiz gerekli futbolcularla görüşüyor. Şartlarımıza uymayan futbolcularla da mukavele imzalamamız söz konusu olamaz. 3.ligde iyi kulüplerden biriyiz. Sandıklıspor’a yakışan bir ekip oluşturuyoruz. Futbolseverler rahat olsunlar, önümüzdeki sezon 3. lig 3. grubun şampiyonu Sandıklıspor’dan başkası olmayacak.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme