• Haberler
  • Genel
  • Liseler TÜBİTAK'a hazırlanacak – Kocatepe Gazetesi

Liseler TÜBİTAK'a hazırlanacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi'nin öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi'nin işbirliğinde, 'Liseler TÜBİTAK projesi üretiyor' başlıklı bir proje hazırlandı. Zafer Kalkınma Ajansı'ndan destek alan proje çerçevesinde eğitimler başladı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi'nin işbirliğiyle Zafer Kalkınma Ajansı'na sunulan proje kabul edildi.Afyonkarahisar ve ilçelerindeki ortaöğretim kurumlarında [&hellip]

Liseler TÜBİTAK’a hazırlanacak

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi’nin öncülüğünde, Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi’nin işbirliğinde, “Liseler TÜBİTAK projesi üretiyor” başlıklı bir proje hazırlandı. Zafer Kalkınma Ajansı’ndan destek alan proje çerçevesinde eğitimler başladı

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi’nin işbirliğiyle Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan proje kabul edildi.
Afyonkarahisar ve ilçelerindeki ortaöğretim kurumlarında görev yapan Matematik, Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Coğrafya, Tarih, Felsefe ve Sosyoloji öğretmenleri TÜBİTAK projelerinin nasıl hazırlanacağına ilişkin eğitim alıyor.
PROJE SAYISI ARTACAK
TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Eyüp Artvinli’nin öncülüğünde verilen eğitimlerde Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin öğretim üyeleri görev alıyor. Eğitimlerle, TÜBİTAK’a liselerden gönderilen proje sayısında artış hedefleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme