Lise son öğrencisi intihar etti

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde genç bir kız kendisini asarak intihar etti Sinanpaşa ilçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden A. A. (17), bi-linmeyen bir nedenden dolayı kendisini asarak intihar etti. Sabah saatlerinde meydana gelen olay, ailenin genç kızı asılı halde bulmasıyla duyuldu. Lise 12. sınıfta okuyan ve başarılı bir öğrenci olan A.A.’ın iki gündür okula gitmediği öğrenildi. [&hellip]

Lise son öğrencisi intihar etti

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde genç bir kız kendisini asarak intihar etti

Sinanpaşa ilçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden A. A. (17), bi-linmeyen bir nedenden dolayı kendisini asarak intihar etti.
Sabah saatlerinde meydana gelen olay, ailenin genç kızı asılı halde bulmasıyla duyuldu. Lise 12. sınıfta okuyan ve başarılı bir öğrenci olan A.A.’ın iki gündür okula gitmediği öğrenildi. A.A. kullandığı sosyal paylaşım sitesindeki adresine ise arkadaşları baş sağlığı mesajları iletmeye devam ediyor. Sitedeki mesajlara göre A.A., doğumününde intihar etti. A.A. cenazesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme