Lise öğrencilerinden Kutlu Doğum etkinliği

TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Kocatape Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum programı coşkuyla gerçekleşti TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür yardımcıları ile Şube Müdürleri, TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve aileleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Ahmet Ertürk, 'Kutlu Doğum programı, yüreklerimizin, [&hellip]

Lise öğrencilerinden Kutlu Doğum etkinliği

TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi tarafından Kocatape Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum programı coşkuyla gerçekleşti

TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür yardımcıları ile Şube Müdürleri, TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve aileleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Ahmet Ertürk, “Kutlu Doğum programı, yüreklerimizin, ülkemizin, İslam âleminin ve bütün insanlığın merhametle onarılmasına vesile olsun. Biz muhabbet ile Muhammed’i birleştirmiş, muhabbet ile Muhammed’i asla birbirinden ayırmayan bir kültürün, bir medeniyetin çocuklarıyız. TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi olarak amacımız bu muhabbeti bilgiye, marifete, tanımaya tanışmaya, bilmeye ve bilişmeye, anlamaya, yaşamaya dönüştürmektir” dedi.
Öğrenci ve öğretmenlerin yapmış olduğu Kur’an-ı Kerim ve salavat hatimlerinin yapıldığı program Meal yarışmasında dereye giren öğrencilere ödüllerinin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından verilmesi ile son buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme