Lisanslar yine son dakikada yetişti

Afyonkarahisarsporlu yöneticiler dün lisansların önündeki lisansların çıkması için gerekli olan 100 Bin TL’yi bulmak için büyük bir çaba sarf ettiler. Ancak yine son dakikada Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali İrfan Balkanlıoğlu 100 Bin TL’yi buldu ve son anda transferin önündeki engel kalkarak lisanslar çıktı Spor Toto 3. Lig 3’üncü grupta bu sezon ilk maçına [&hellip]

Lisanslar yine son dakikada yetişti

Afyonkarahisarsporlu yöneticiler dün lisansların önündeki lisansların çıkması için gerekli olan 100 Bin TL’yi bulmak için büyük bir çaba sarf ettiler. Ancak yine son dakikada Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali İrfan Balkanlıoğlu 100 Bin TL’yi buldu ve son anda transferin önündeki engel kalkarak lisanslar çıktı

Spor Toto 3. Lig 3’üncü grupta bu sezon ilk maçına çıkmaya hazırlanan Afyonkarahisarspor dün en hareketli günlerinden birini yaşadı. Lisansların önündeki engelin kalkması için gerekli olan 100 Bin TL’yi saat 17.00’ye kadar bulup federasyonun hesabına yatırmak zorunda olan Afyonkarahisarsporlu yöneticiler son dakikalara kadar parayı bulmayı bir türlü başaramadılar. Ancak tam ümitler bitti derken Belediye Başkanı ve Burhanettin Çoban ile Vali İrfan Balkanlıoğlu yine takımın elinden tuttular ve gerekli olan 100 Bin TL’yi buldular. Böylelikle mesai bitimine çok az bir süre kala Afyonkarahi-sarsporlu yönetim, federasyonun hesabına 100 Bin TL’yi göndermeyi başardılar. Federasyonun hesabına 100 Bin TLŞ’nin yatmasıyla birlikte transferin önündeki engel de kalktı. Mor-beyazlı ekip yeni futbolcularıyla Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’nin karşısına çıkabilecek.
“Allah razı olsun diyoruz”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de dün konuyla ilgili akşam saatlerinde bir açıklamada bulundu. Hikmet Bülbül Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, “Afyonkarahisarspor’un lige katılıp katılmaması gibi çok önemli bir konuyu çözdüler. Elimizden tuttular. Bu takıma sahip çıktılar. Allah razı olsun diyoruz. Son bir kaç gündür çok yoğun bir çalışma yaptık. Ama bir türlü gerekli olan 100 Bin TL’yi bulamadık. Bugün (dün) son dakikada Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve Valimiz İrfan Balkanlıoğlu yardımcı oldular ve kulübümüz lige katıldı. Çok mutluyuz. Futbolcularımız Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’nin karşısına çıkabilecekler. Bu ili de en iyi şekilde temsil edecekler diye düşünüyorum. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

İşte Afyon’un yeni kadrosu

Afyonkarahisarspor’un önündeki engel kalkınca takımın lige katılıp katılmama korkusu da kalmadı. Mor-beyazlı ekibin kadrosu da netleşti. Şimşek’in yeni sezonda kadrosunda bulunacak futbolcuların isimleri ve geldikleri takımlar şu şekilde:
Emrah Bıdık (Kaleci) -Yimpaş Yozgatspor’dan geldi
Fikret Kavak (Kaleci) – Sarıyer’den geldi
Gökhan Altıntaş -Yimpaş Yozgatspor
Ayhan Gürbüz – Afyonkarahisarspor
Muhammed Emin Kuşkulu – Afyonkarahisarspor
Mustafa Yaşar Boşnak -K. Maraşspor
Emre Can Karakız – K. Maraşspor
İlyas Ekiz – K. Maraşspor
Hakan Koç – Malatyaspor
Ali Mesut – Karsspor
Onur Can – İhsaniye Belediyespor
Abdullah Bilben – G. Antep Büyükşehir Belediyespor
Volkan Hazır – G. Antep Büyükşehir Belediyespor
İsmail Türkaslan- G. Antep Büyükşehir Belediyespor
Aziz Kızılgün – Bandırmaspor
Refik Kızılkaya – Ispartaspor
Burak Güner – Almanya
İsmail Odabaşı – Kayserispor
Resul Ekrem Turhan Kayserispor
Futbolcuların lisanlarının çıkmasında hiç bir engelin kalmadığı bildirildi

Bakmadan Geçme