• Haberler
  • Genel
  • Lineadecor, Yeşilyol’da açıldı – Kocatepe Gazetesi

Lineadecor, Yeşilyol’da açıldı – Kocatepe Gazetesi

Ürün ve hizmet kalitesiyle ayrıcalıklar sunan, Türkiye’nin lider mutfak markası Lineadecor’un Afyon Mağazası açılış töreni, Yeşilyol’daki mağazada gerçekleştirildi Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor, kaliteli ürünleri ve farklı hizmet anlayışını Türkiye’nin her köşesine taşımaya devam ediyor. Afyon mağazasının açılış törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı [&hellip]

Lineadecor, Yeşilyol'da açıldı

Ürün ve hizmet kalitesiyle ayrıcalıklar sunan, Türkiye’nin lider mutfak markası Lineadecor’un Afyon Mağazası açılış töreni, Yeşilyol’daki mağazada gerçekleştirildi

Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor, kaliteli ürünleri ve farklı hizmet anlayışını Türkiye’nin her köşesine taşımaya devam ediyor. Afyon mağazasının açılış törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, MHP Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Aziz Aslan, Lineadecor Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Bozkurt, Lineadecor satış ve pazarlama yöneticileri ile Afyon yetkili satıcısı ATN Yapı’nın firma sahibi Harun Altınöz’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Lineadecor yönetim kurulu üyesi ve firma ortağı Fevzi Bozkurt, Lineadecor mutfaklarının Gebze’de 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulu modern tesislerde, son teknoloji ile üretildiğine dikkat çekti ve “Teknolojiye yaptığımız yatırımlar, ürün ve hizmet kalitemize doğrudan yansıyarak bizi daha da güçlü kılıyor. Lineadecor olarak ürünlerimizi dünyanın çeşitli ülkelerine ve Türkiye’nin dört bir yanına taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Lineadecor Afyon yetkili satıcısı ATN Yapı’nın firma sahibi Harun Altınöz ise “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde mutfaklarını planlayarak, kapsamlı bir proje hizmetini tüm müşterilerimize ücretsiz olarak sunuyoruz” diye konuştu. Sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgi veren Altunöz, “Mutfak sektörünün dene-yimli markası Lineadecor’un kalite ve avantajlarını Afyonlular ile buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
Lineadecor Afyon mağazasında teknolojinin sunduğu avantajlar ile geliştirilmiş, son derece kullanışlı detaylara sahip, birbirinden güzel ve kullanışlı mutfak modelleri sergileniyor. Her müşteriye özel olarak, seçilen model, ihtiyaca uygun bir şekilde tasarlanıp, ücretsiz olarak projelendiriliyor. Ayrıca teknolojisiyle mutfakta kalite standartlarını farklı bir noktaya taşıyan Lineadecor mutfakları, 2 yıl garantisi, indirim ve uygun ödeme seçenekleriyle cazip fırsatlar sunuyor.
Lineadecor mutfakları, 1991 yılından bu yana, ahşap sektöründe üretim yapmakta olan Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş. tarafından Gebze’de 30.000 metrekarelik alan üzerine kurulu fabrikasında üretiliyor. Yurt içinde 57, yurt dışında ise 14 yetkili satış mağazası bulunan Lineadecor, özgün tasarımları, modern teknolojisi, ürün kalitesi ve satış sonrası servisleriyle sektördeki liderliğini sürdürüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme