Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Limit Sensin’den ATSO’ya teşekkkür

Limit Sensin’den ATSO’ya teşekkkür

Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayan 6. Frig Ultramaratonu’nu düzenleyen Limit Sensin, etkinliğin Kurumsal Ana Sponsoru olan ATSO’ya teşekkür etti

Afyonkarahisar’da 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen ve 70’i yabancı olmak üzere 1000’i aşkın sporcunun katıldığı 6. Frig Ultramaratonu’nu düzenleyen Limit Sensin Ekip Koordinatörü Ali Cem Aktaş ile Limit Sensin ekibinden Elif Kardelen Atlıhan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
“İLGİNİZ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Serteser’e 6. Frig Ultramaratonu’na ilgisi ve desteği dolayısıyla teşekkür eden Ali Cem Aktaş, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Frig Ultramaratonu’nun Kurumsal Ana Sponsoru oldu. Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser de, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte Frig Ultramaratonu’nda 12 kilometrelik parkuru başarıyla tamamladı. Sayın Başkanımız Hüsnü Serteser, ikinci gün de Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Akif İşbilir ile Karahisar Kalesi’ne çıktılar. Kendilerine hem destekleri, hem de ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyoruz.” dedi.
“ATSO BU TÜR FAALİYETLERE DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRECEK”
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de 6. Frig Ultramaratonu’nun Afyonkarahisar’ın tanıtımı için son derece yararlı bir etkinlik olduğunu kaydederek, Afyonkarahisar’ın gelişimi, kalkınması ve tanıtımı için bu tür faaliyetlere destek olmayı sürdüreceklerini vurguladı. Ziyaretin sonunda Ali Cem Aktaş, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’a el işi plaketleri takdim etti.