Ligin dibine demir attık – Kocatepe Gazetesi

8. hafta karşılaşmalarında Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor'a konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor zorlu rakibine 86-64'le boyun eğdi Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor 8. hafta müsabakalarında Akhisar Belediyespor'a konuk oldu. Ligdeki ilk dört takım arasına girmek için mücadele eden Akhisar Belediyespor Afyonkarahisar Belediyespor karşısında oynadığı kontrollü oyunla galibiyeti kazanmayı başardı. İlk periyotta oyuna hızlı [&hellip]

Ligin dibine demir attık

8. hafta karşılaşmalarında Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor’a konuk olan Afyonkarahisar Belediyespor zorlu rakibine 86-64’le boyun eğdi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor 8. hafta müsabakalarında Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Ligdeki ilk dört takım arasına girmek için mücadele eden Akhisar Belediyespor Afyonkarahisar Belediyespor karşısında oynadığı kontrollü oyunla galibiyeti kazanmayı başardı.
İlk periyotta oyuna hızlı başlayan Akhisar 10-4’lük skorla ilk periyodun başında üstünlüğü ele aldı. İlk periyodun sonunda farkı kapatan Afyonkarahisar aradaki farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı. İkinci periyoda 25-22’lik skorla üstün başlayan Akhisar Belediye oyundaki ağırlığını artırarak Afyonkarahisar’ı hata yapmaya zorladı ve farkı artırdı. İlk yarıyı 43-36 üstünlüğü ile önde tamamlayan Akhisar Belediyespor soyunma odasına 7 sayı farkla önde gitti.
İkinci yarıda oyuna fazla etki edemeyen Afyonkarahisar Belediyespor aradaki farkı korumak için çaba gösterdi. Akhisar Belediyespor ise farkı artırmak için yüklenirken aradaki farkı 9 sayıya kadar yükseltti. Son periyoda 64-55’lik üstünlükle başlayan Akhisar Belediyespor, son periyotta farkı açarak 86-64’lük skorla maçı kazanmayı başardı. Afyonkarahisar Belediyespor 7 mağlubiyetine ulaşırken Akhisar Belediyespor ise 5. galibiyetini aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme