• Haberler
  • Spor
  • Lig tamam sıra Play-Off'ta – Kocatepe Gazetesi

Lig tamam sıra Play-Off'ta – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nin normal sezon maçlarının sonuncusunda düşme potasında yer alan Adanaspor'la oynayan Afyon Belediyespor rakibini deplasmanda 94-57'lik farklı skorla mağlup etti. Oyuna 15-2’lik seri ile başlayan Afyon Belediye, rakibi karşısında hiç zorlanmadı ve özellikle pota altı üstünlüğü ile ilk çeyreği 27-12, ilk yarıyı da 43-28 önde tamamladı.İkinci yarıda Adanaspor'un hatalarıyla fark daha da açıldı [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nin normal sezon maçlarının sonuncusunda düşme potasında yer alan Adanaspor’la oynayan Afyon Belediyespor rakibini deplasmanda 94-57’lik farklı skorla mağlup etti. Oyuna 15-2’lik seri ile başlayan Afyon Belediye, rakibi karşısında hiç zorlanmadı ve özellikle pota altı üstünlüğü ile ilk çeyreği 27-12, ilk yarıyı da 43-28 önde tamamladı.
İkinci yarıda Adanaspor’un hatalarıyla fark daha da açıldı ve üçüncü çeyreği 69-44 önde tamamlayan Afyon Belediye maçı da 37 sayı farkla 94-57’lik skorla galip bitirdi.
İLK İKİ MAÇ BURSA’DA
Afyon Belediyespor Play-Off’ta Tofaşspor eşleşti. İlk iki maç 12 ve 14 Mayıs’ta Bursa da oynanacak. 3. maç 17 Mayıs’ta Afyon Belediyespor’un kendi sahasında oynanacak. Afyon Belediyespor 3 maçtan birini alması durumunda 19 Mayıs’ta 4. maçta kendi evinde Tofaş’ı ağırlayacak. 5 maç üzerinden oynanması gereken karşılaşmaların 3’ünü alan Play-Off Grubu’na terfi edecek.
TOPLANTIYA KABARAN
VE TUNCA GİDECEK
Bugün saat 11.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Play-Off Grubu basın toplantısına Afyon Belediyespor Başantrenörü Mehmet Kabaran ve takım kaptanı Orçun Tunca katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme