• Haberler
  • Spor
  • Lig 13-14 Ekim'de başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Lig 13-14 Ekim'de başlayacak – Kocatepe Gazetesi

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Kurum Avukatı Merve İlhan, İkbal Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, kulüp temsilcileri ve basın [&hellip]

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Kurum Avukatı Merve İlhan, İkbal Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulanan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “2018-2019 Voleybol Sezonu Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin Türk sporuna, Türk voleyboluna, kulüplerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Her yıl olduğu gibi 2018-2019 sezonunda Türk voleyboluna yakışır bir şekilde fair-play içerisinde, centilmence geçmesini temenni ediyorum. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı olarak burada sizlerle olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım. Çünkü voleyboldaki heyecan ve güzellikler, bizleri çok mutlu ediyor. Yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ardından söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, kulüp temsilcilerini yeni sezon ve lig statüleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
STATÜ DEĞİŞMEDİ
Yapılan kura çekiminden önce yapılan açıklamalarda ligin geçen seneki statüye göre yapılacağı açıklandı. İlk 8’e giren takımlar kendi aralarında Play-Off oynayarak lig sıralamasını belirleyecek. İlk 6’ya giren takımlar Avrupa Kupaları’nda boy gösterecek. Son 4’e kalan takımlar ise yine geçen sezonda olduğu gibi kendi aralarında Baraj Etabı oynayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme