Liderlik gitti gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon, Kırklareli’ye çalıştı Afyonkarahisarspor, Spor Toto 3. Lig İkinci Grup liderliğini sürdürmek için mutlak galibiyet için gittiği Yeni İskenderunspor karşısında 2 puan kaybetti. AS'ın en yakın rakibi Kırklarelispor’la arasındaki puan farkı kalmazken Şimşek averaj üstünlüğüyle liderliğini sürdürüyor.Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da şampiyonluk mücadelesi veren Afyonkarahisarspor, Cumartesi günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda Yeni [&hellip]

Liderlik gitti gidiyor

Afyon, Kırklareli’ye çalıştı

Afyonkarahisarspor, Spor Toto 3. Lig İkinci Grup liderliğini sürdürmek için mutlak galibiyet için gittiği Yeni İskenderunspor karşısında 2 puan kaybetti. AS’ın en yakın rakibi Kırklarelispor’la arasındaki puan farkı kalmazken Şimşek averaj üstünlüğüyle liderliğini sürdürüyor.
Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da şampiyonluk mücadelesi veren Afyonkarahisarspor, Cumartesi günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda Yeni İskenderunspor’la karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını Gökay’ın attığı golle 1-0 üstün kapatan Afyonkarahisarspor, ikinci yarının henüz başlarında kalesinde gördüğü şok golle sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Liderliğini devam ettirmesi için ve aradaki 2 puanlık farkı koruması için mutlaka kazanması gereken maçtan 1 puanla dönen Afyonkarahisarspor, taraftarlarını üzdü. İlk yarıda da son dakika golüyle 1-0 yenildiği rakibine bu kez deplasmanda 2 puan kaptıran Şimşek, Kırklarelispor’un maç yapmadan kazandığı haftayı 1 puanla kapattı. Kırklarelispor ise bu hafta yattığı yerden üç puana kavuştu. Fikstür gereği sezon başında ligden çekilen Erzurumspor’la maç yapmış kabul edilen Kırklarelispor bu maçı 3-0 hükmen kazanmış sayıldı. Kırklarelispor, bu sonuçla Afyonkarahisarspor’la arasındaki 2 puanlık puan farkını tamamen eriten Kırklarelispor bu sonuçla zirvenin ortağı oldu.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Afyonkarahisarspor, Yeni İskenderunspor deplasmandaın 2 puan bıraktı. En yakın rakibi Kırklarelispor’la arasındaki puan farkı da bu sonuçla yok oldu. Afyon, averaj farkıyla liderliğini korusa da bu puan kayıp-ları devam ettiği sürece şampiyonluk yolunda avantajını yitirecek. Yeni İskenderunspor kendi evinde konuk ettiği Lider Afyonkarahisar ile puanları paylaştı. 1-1
10’uncu dakikada Abdurrahman’ın pası ile buluşan Ali topla ceza sahası içerisine girdi. Ali’nin kaleyi gören sert şutu üstten az farkla auta çıktı.
15’inci dakikada Afyon atağında Ersin’in pası ile buluşan Gökhan kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunda Çetin iki hamlede topu kontrol ederek tehlikeyi önledi.
18’inci dakikada Turuncu mavili ev sahibi takımdan Ali’nin uzaktan kaleyi gören şutunda Kaleci Serdar uçarak topu kontrolü altına aldı.
26’ıncı dakikada Abdurrahman’ın pası ile buluşan Evren kaleyi görür görmez vurdu. Top kaleci Serdar’ın kucağında kaldı.
31’inci dakikada konuk takım Afyonkarahisarspor golü buldu. Bu dakikada Ersin’in pası ile buluşan Gökay ceza sahası içerisine girerek kaleci Çetin’in yanından topu ağlara gönderdi. 0–1
Karşılaşmanın ilk yarısında gelişen ataklardan bir sonuç çıkmayınca konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı.
İlk yarı Afyon üstünlüğüyle bitti
İkinci yarıda ev sahibi takım beraberlik golünü erken buldu.
54’üncü dakikada Yeni İskenderunspor atağında orta sahadan gelişen atakta topla buluşan Ali Kurt kaleyi görür görmez çektiği sert şut kaleci Serdar’dan döndü. Topu takip ederek ikinci kez vuruşunda ağlarla buluşturdu.1–1
62’inci dakikada Afyon atağında Muhammet’in ceza sahası içerisinne ortasında topla buluşan Ersin’in sert şutu yan ağlara takıldı.
74’üncü dakikada Onur’un soldan ortasında topla buluşan Hakan derinlemesine pası nda Ali Kurt bekletmeden vurdu meşin yuvarlak kaleci Serdar’da kaldı.
İkinci yarı her iki takımın geliştirdiği ataklarından bir sonuç çıkmayınca müsabaka berabere sonuçlandı.

Bakmadan Geçme