• Haberler
  • Genel
  • Liderlerin maçını Hisar kazandı – Kocatepe Gazetesi

Liderlerin maçını Hisar kazandı – Kocatepe Gazetesi

Play-Off maçlarının ikinci haftasında Hisar Belediyespor ve Taşoluk Belediyespor maçında 3-1'le galip Hisar Belediyespor oldu 1. Amatör Lig Play-Off Grubu ikinci maçlarında Hisar Belediyespor ve Taşoluk Belediyespor 1 Nolu Saha'da karşı karşıya geldi. Liderlerin maçında ilk yarı 0-0'la tamamlanırken ikinci yarıda karşılıklı 1'er gol sonrasında maçın sonunda Hisar patladı. 90+'da 2 gol birden bulan Hisar [&hellip]

Liderlerin maçını Hisar kazandı

Play-Off maçlarının ikinci haftasında Hisar Belediyespor ve Taşoluk Belediyespor maçında 3-1’le galip Hisar Belediyespor oldu

1. Amatör Lig Play-Off Grubu ikinci maçlarında Hisar Belediyespor ve Taşoluk Belediyespor 1 Nolu Saha’da karşı karşıya geldi. Liderlerin maçında ilk yarı 0-0’la tamamlanırken ikinci yarıda karşılıklı 1’er gol sonrasında maçın sonunda Hisar patladı. 90+’da 2 gol birden bulan Hisar maçı kazandı.
MAÇTAN DAKİKALAR
İlk yarıda kullanılan serbest vuruşlardan iki ekipte yararlanamazken ikinci yarı da iki ekipte skora etki eden pozisyonlar buldu.
70. dakikada gelişen Hisar atağında Mehmet’le ilk golü geldi. 1-0
72. dakikada gelişen Taşoluk Ahmet’le geç kalmadan Hisar’a cevap verdi. 1-1
90+2. dakikada Hisar’ın başarılı defansı Cemalettin kullandığı serbest vuruşu gole çevirdi. 2-1
90+4. dakikada farkı artırmak için yüklenen Hisar’da Mehmet bir kez daha sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyen golünü attı. 3-1 (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme