• Haberler
  • Spor
  • Liderlerin hafta sonu maçları – Kocatepe Gazetesi

Liderlerin hafta sonu maçları – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de ilk üç sırayı paylaşan Bolvadin Belediyespor, Emirdağspor ve Salar Belediyespor hafta sonu zorlu maçlara çıkacak. 16 puanı üç takımın başında 17 gol averajı ile Bolvadin Belediyespor bulunuyor. İkinci sırada 13 gol averajı ile Emirdağspor yer alıyor. Ayrıca Salar Belediyespor da üçüncü sırada 10 gol averajı ile yer buldu.BOLVADİN'İN RAKİBİ ÇOBANLARLigin 7. haftasında [&hellip]

Süper Amatör Lig’de ilk üç sırayı paylaşan Bolvadin Belediyespor, Emirdağspor ve Salar Belediyespor hafta sonu zorlu maçlara çıkacak. 16 puanı üç takımın başında 17 gol averajı ile Bolvadin Belediyespor bulunuyor. İkinci sırada 13 gol averajı ile Emirdağspor yer alıyor. Ayrıca Salar Belediyespor da üçüncü sırada 10 gol averajı ile yer buldu.
BOLVADİN’İN RAKİBİ ÇOBANLAR
Ligin 7. haftasında evinde Çobanlar Belediyespor’u konuk edecek Bolvadin Belediyespor, galibiyet hedefliyor. Hanesinde 3 puanı bulanan Çobanlar Belediyespor ise düşme potasından kurtulmak için galibiyet arayacak.
EMİRDAĞ SUSUZ’A KONUK
İstediği sonuçları alamayan Susuz Belediyespor, evinde Emirdağspor’u konuk edecek. Lig’de yenilgisi bulunmayan Emirdağ karşısında galibiyet arayacak olan Susuz Belediye, kazanırsa puanını 7’den 10’a çıkaracak.
SALAR KAYIHAN’A KONUK OLACAK
Zirveye yaklaşmak için fırsat kollayan Kayıhan Belediyespor Salar Belediyespor’u mağlup etmek istiyor. Salar Belediyespor ise zirveden kopmamak için mutlak galibiyet ile sahaya çıkacak.

Bakmadan Geçme