• Haberler
  • Genel
  • “Liderler”, Çıkrıklı çocukları sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

“Liderler”, Çıkrıklı çocukları sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Li-Der) Çıkrık Beldesi Anaokulu’nda çocuklara oyuncak dağıttı Afyonkarahisar'da üniversite öğrencileri tarafından kurulan Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Lİ-DER) etkinliklerine devam ediyor. Dernek üyeleri Çıkrık Beldesi’nde Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu Ana Sınıfı’ndaki çocukları sevindirdi.GÖNÜLLÜLERİ BEKLİYORUZDernek Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen, 'Derneğimiz dün olduğu gibi bugün de sosyal sorumlulukta öncü ve farklı [&hellip]

"Liderler", Çıkrıklı çocukları sevindirdi

Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Li-Der) Çıkrık Beldesi Anaokulu’nda çocuklara oyuncak dağıttı

Afyonkarahisar’da üniversite öğrencileri tarafından kurulan Girişimci Genç Liderler Derneği (Genç Lİ-DER) etkinliklerine devam ediyor. Dernek üyeleri Çıkrık Beldesi’nde Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu Ana Sınıfı’ndaki çocukları sevindirdi.
GÖNÜLLÜLERİ BEKLİYORUZ
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen, “Derneğimiz dün olduğu gibi bugün de sosyal sorumlulukta öncü ve farklı işlere imza atmaya devam ediyor. Bu yolda en önemli unsur ekip arkadaşlarıdır. Ben ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ve bizimle ekip olmaya gönüllü arkadaşları derneğimize bekliyoruz” dedi.
Ana Okulu Öğretmeni Okan Özdemir ise; Derneğe öğrenciler adına teşekkür ederek bu tür etkinliklerin yararlılığından bahsetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme