Liderler çarpışacak – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig A ve B Grubu'nu lider olarak tamamlayan Taşoluk Belediyespor ve Hisar Belediyespor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ve Hisar Belediyespor bu hafta sonu 1 Nolu Saha'da karşı karşıya gelecek. Süper Amatör Lig'e yükselme mücadelesi verecek olan ekipler kazanmak için sahaya çıkacak. Hisar [&hellip]

Liderler çarpışacak

1. Amatör Lig A ve B Grubu’nu lider olarak
tamamlayan Taşoluk Belediyespor ve Hisar Belediyespor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Taşoluk Belediyespor ve Hisar Belediyespor bu hafta sonu 1 Nolu Saha’da karşı karşıya gelecek. Süper Amatör Lig’e yükselme mücadelesi verecek olan ekipler kazanmak için sahaya çıkacak. Hisar Belediyespor oynadığı ilk maçında Sülünspor’u 4-2’yle geçmiş ve 3 puanın sahibi olmuştu. Taşoluk Belediyespor ise oynadığı Mahmutköyü karşısında son saniyelerde bulduğu golle eşitliği yakalamış ve 1 puanı kazanmıştı. Play-Off Grubu’nun 2. sırasında yer alan Hisar Belediyespor çıktığı grupta verdiği mücadelede göz doldurmuş ve süper Amatör Lig’e yükselecek gözü ile bakılmıştı. Maçın favorisi olarak gösterilen Hisar Belediyespor maçı kazanarak iki de iki yapmak istiyor.
Rakibinin avantajlı olduğunun farkında olan Taşoluk Belediyespor ilk galibiyetini kazanmak için bu hafta sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme