• Haberler
  • Genel
  • Lideri elimizden kaçırdık – Kocatepe Gazetesi

Lideri elimizden kaçırdık – Kocatepe Gazetesi

Kendi evinde lider TÜYAP Büyükçekmece Basketbol takımını ağırlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı maçın son anlarına kadar az farkla getirdiği mücadeleyi son anlarda 68-73'lük skorla kaybetti Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta kendi evinde TÜYAP Büyükçekmece Basketbol'u konuk etti. Atatürk Spor Salonu'nda seyircisiz olarak oynanan karşılaşmanın son çeyreğinde 1 farkla iyi mücadele [&hellip]

Lideri elimizden kaçırdık

Kendi evinde lider TÜYAP Büyükçekmece Basketbol takımını ağırlayan Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı maçın son anlarına kadar az farkla getirdiği mücadeleyi son anlarda 68-73’lük skorla kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta kendi evinde TÜYAP Büyükçekmece Basketbol’u konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda seyircisiz olarak oynanan karşılaşmanın son çeyreğinde 1 farkla iyi mücadele eden Basketbolcularımız son dakikada yaptıkları hatalarla maçı 68-73’lük skorla kaybetti.
Maçın ilk çeyreğine iyi başlayan Büyükçekmece 0-8’lik skorla öndeyken Afyonkarahisar Belediyespor mola aldı. Sporcularına verdiği direktiflerle motive eden Baş Antrenör Gürkan İşbırakmaz, maçın 2. dakikadan sonrasında oyunun seyrini değiştirdi. Reha ile ilk sayısını 3’lükle kaydeden Basketbolcularımız farkı kapatmaya başladı. Ardı ardına buldukları sayılarla 10-10’luk eşitliği yakalayan Basketbolcularımız ilk çeyreği 12-14’le geride tamamladı.
İkinci çeyrekte yine başa baş bir mücadeleyle ortada bir oyun sergileyen iki taraftan önce Büyükçekmece öne geçti. Basketbolcularımız yüklenmeye başlarken aradaki farkın artmasını engelledi. 31-31’lik skorla ilk yarı beraberlikle tamamlandı.
İkinci yarıda yine Afyonkarahisar Belediyespor güçlü rakibinin yaptığı baskılarla sayı kaybetti. Fark 10 sayıya kadar yükseldi. Yine oyundaki etkisini artıran Basketbolcularımız farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı ve üçüncü çeyrek 54-57’yle Büyükçekmece’nin üstünlüğü sona erdi.
Maçın son periyodunda farkı tek sayıya kadar indiren Basketbolcularımız oyundaki etkisini göstererek lidere kafa tutmaya başladı. 64-65’lik skorla süren karşılaşmanın son 5 dakikası bir farklı skorla sürdü. Son dakikada girdikleri ataklarda sayı bulamayan Afyonkarahisar Belediyespor son 21 saniyede rakibi karşısındaki etkisini düşürdü ve hatalar yapmaya başladı. Bu son saniyelerde girdiği ataklarda sayıları kaydetmeyi başaran Büyükçekmece farkı aralayarak 68-73’le maçı kazanarak liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Bu mağlubiyetten sonra Afyonkarahisar Belediyespor yine ligin dibini gördü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme