Lider İsce, Susuz'u ağırlayacak

Lider İscehisarspor, zirve yarışında 2 puan geride kalan Susuz Belediyespor'u konuk edecek Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta rakiplerinin puan kaybetmesinden sonra liderliğe geçen İscehisarspor, Susuz Belediyespor'u konuk edecek. Deplasmanda oynadığı maçı 2-1 ile kazanan İscehisarspor, bu maçtan da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Liderliğine devam etmek isteyen başarılı takım İscehisarspor beraberlikte liderliği Salar Belediyespor'a kaptıracak. SUSUZ [&hellip]

Lider İscehisarspor, zirve yarışında 2 puan geride kalan Susuz Belediyespor’u konuk edecek

Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta rakiplerinin puan kaybetmesinden sonra liderliğe geçen İscehisarspor, Susuz Belediyespor’u konuk edecek. Deplasmanda oynadığı maçı 2-1 ile kazanan İscehisarspor, bu maçtan da galibiyet ile ayrılmak istiyor. Liderliğine devam etmek isteyen başarılı takım İscehisarspor beraberlikte liderliği Salar Belediyespor’a kaptıracak.
SUSUZ RÖVANŞ PEŞİNDE
Evinde oynadığı maçtan 2-1 mağlubiyet ile ayrılan Susuz Belediyespor, bu maçı iki averajda öne geçmek istiyor. Zirve yarışında 2 puan geride kalan Susuz Belediyespor kazanması halinde puanını 34’ten 37’ye çıkaracak.

Bakmadan Geçme