LGS Şampiyonları'na Tatil Dopingi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavı ve Bursluluk Sınavı şampiyonlarını Valilik’te ağırladığı sırada öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin “tatil” sözünü hatırlatmıştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de, “Sayın Valim, size güvenerek söz verdim” deyince Vali Yiğitbaşı, gerekenin yapılacağını belirtmişti.

Haber

www.kocatepegazetesi.com’a değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, “Sayın Valimiz ödül talimatı verdi. 4 LGS şampiyonu ve 6 Bursluluk Sınavı’nda tam puan alan Türkiye şampiyonlarını ve onların başında çocuklara rehberlik yapacak her okuldan 1 öğretmeni Marmaris’teki Gökova Yelken Kulübü’nde misafir edeceğiz” demişti.

Vali Yiğitbaşı’nın talimatıyla tatil sözü yerine getirildi. Vali Yiğitbaşı, sosyal medyadan yaptığı duyuruda “Emekle, gayretle ve azimle çalışarak hayallerine ulaşma noktasında önemli bir adım atan öğrencilerimiz LGS’de derece elde etmeyi başardılar.  Onların istekleri yerine geldi ve şampiyonlarımız gönüllerince tatil yaptı” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler ise Vali Yiğitbaşı’na teşekkür etti.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme