'LGBT'yi meşrulaştırmaya çalışıyorlar'

AK Parti tarafından düzelenen Çay ilçe mitinginde konuşan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Millet İttifakının vaatlerini sert sözlerle eleştirdi. Uluçay, 'LGBT ile erkek erkeğe kadın kadına, insan hayvana evliliği meşrulaştırıyorlar' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Çay ilçesinde miting düzenlendi. Mitinge partinin il ve ilçe teşkilat üyelerinin yanı sıra [&hellip]

AK Parti tarafından düzelenen Çay ilçe mitinginde konuşan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Millet İttifakının vaatlerini sert sözlerle eleştirdi. Uluçay, “LGBT ile erkek erkeğe kadın kadına, insan hayvana evliliği meşrulaştırıyorlar” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Çay ilçesinde miting düzenlendi. Mitinge partinin il ve ilçe teşkilat üyelerinin yanı sıra; İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti altıncı sıra milletvekili adayı Ethem Karahan ve çok sayıda partili katıldı.
“HİÇBİR MÜSLÜMAN LGBT’Yİ MEŞRULAŞTIRAMAZ”
Çay ilçe mitinginde konuşan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay şunları ifade etti: “Millet İttifakı LGBT ile ilgili amaç ve hedeflerini anlattı. Erkek erkeğe ve kadın kadına evliliği normal gören bu zihniyet Türkiye’de asla ama asla kabul edilemez. Bu durumun yaygın olduğu Hollanda’ya baktığınız zaman gerçek fotoğrafı çok daha iyi bir şekilde göreceksiniz. Hollanda’da erkek erkeğe ve kadın kadına evlilik normal ve yasal durumdadır. Millet İttifakının toplumdan gizleyip bir sonraki açıklayacağı adımı da budur. Bu durum insan hayvan evliliğini de normal bir şeymiş gibi sunmaktadır. Bunların toplumumuza anlatmadığı üstünü kapattığı sessiz kaldığı budur. Bizim inancımız LGBT’yi lanetliyor, Lut kavmi yüzden helak edilmiştir. Hiçbir Müslüman sapkın LGBT’yi asla ama asla meşrulaştıramaz, meşrulaştıran da Müslüman olamaz. Burada mesele sağ ya da sol meselesi değil, ideoloji meselesi de değil. Burada mesele bizim Türk aile yapısına bir hançer misali saplanmak istenen bir kavramın sokulmasıdır. Hiçbir anne baba evladının hem cinsiyle evlenmesini, ya da bir hayvanla evlenmesini kabul etmez, edemez. İşte bu zihniyetin sakladığı da budur. Neden milletimizden bu iğrenç amaçlarınızı saklıyor, gizliyorsunuz? Çünkü bizi milletimiz bunları kabul etmeyecektir ve yüzünüze de bunu adeta bir tokat misali çarpacaktır.”
“ÇAY BARAJI TARIMSAL EKONOMİYİ BÜYÜTTÜ”
Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Çay mitinginde şöyle konuştu: “Yıllardır Çay ilçemize büyük yatırımlar yaptık ve yapmayı da sürdüreceğiz. Afyonkarahisar’ın en büyük barajı olan Çay barajını ilçemize kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Çay barajının verimli bir şekilde su tutarak halkımıza hizmet vermesi ve tarımsal ekonomiyi büyük oranda büyütmesi bizler için de büyük bir gururdur.”
“ÇAY İLÇESİNE AYRI BİR ÖNEM VERİYORUZ”
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı altıncı sıra milletvekili adayı Ethem Karahan şunları kaydetti: “AK Parti hükümetleri Çay ilçesine ayrı bir önem vermiştir. AK Parti olarak Çay bizim için ayrı bir önem ve yere sahiptir. Bu yüzden bölgenin en büyük barajı buraya yapılmış ve saygıdeğer Çay halkımıza hizmet vermektedir.”

Bakmadan Geçme