• Haberler
  • Genel
  • Leke Jeans, yeni ve büyük yerinde hizmet verecek

Leke Jeans, yeni ve büyük yerinde hizmet verecek

Kaliteli ürünleri ucuza sunmayı amaçlayan Leke Jeans, Afyonkarahisar’da, Bankalar Caddesi’nde bulunan yeni yerine geçti Leke Jeans, Bankalar Caddesi üzerindeki yeni yerine geçti. Leke’nin yeni işyeri, açılmasıyla birlikte adeta müşteri akınına uğradı. Alt katın bayan, üst katın ise erkek reyonu olarak tasarlandığı işyerinde fiyatların uygun olması da dikkat çekiyor. Hem kaliteli hem ucuzLeke Jeans Mağaza Sorumlusu, [&hellip]

Leke Jeans, yeni ve büyük yerinde hizmet verecek

Kaliteli ürünleri ucuza sunmayı amaçlayan Leke Jeans, Afyonkarahisar’da, Bankalar Caddesi’nde bulunan yeni yerine geçti

Leke Jeans, Bankalar Caddesi üzerindeki yeni yerine geçti. Leke’nin yeni işyeri, açılmasıyla birlikte adeta müşteri akınına uğradı. Alt katın bayan, üst katın ise erkek reyonu olarak tasarlandığı işyerinde fiyatların uygun olması da dikkat çekiyor.
Hem kaliteli hem ucuz
Leke Jeans Mağaza Sorumlusu, Musa Özlü, Leke’nin yeni yerinde de eskisi gibi kaliteli hizmet sunacaklarını belirterek “Aynı hizmetimizin daha iyisini vermek için daha iyi bir yere geçtik. Afyonkarahisar’da daha iyi bir hizmet sunacağız. Giriş katımız bayan reyonu, üst katımız da erkek reyonu. Afyonkarahisar’da daha çok büyüme anlamına geliyor bu. Biz en kaliteliyi en ucuza satan firmalardan birisiyiz. Bir erkek tişörtü 10 liradan başlıyor. Çok uygun, pantolonlar da aynı şekilde 10 liradan, 20 liradan başlıyor. Her bütçeye göre ürünümüz bulunuyor” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme