• Haberler
  • Genel
  • Leblebicioğlu’dan “vefa” kitabı – Kocatepe Gazetesi

Leblebicioğlu’dan “vefa” kitabı – Kocatepe Gazetesi

Hz. Mevlana’nın 21’inci kuşak torunu olan yazar Galip Leblebicioğlu, yeni kitabında Hz. Mevlana ve Sultan Divani’yi anlattı Yazar Galip Leblebicioğlu’nun 6’ncı kitabı “Hz. Mevlana ve Sultan Divani” çıktı. Hz. Mevlana’nın 21’inci kuşak torunu olan Leblebicioğlu’nun kitabında Mevlana ve Mesnevi’den ilhamla yazılmış şiirler, Sultan Divani, Mevlevilik konuları işlendi. Kitabın sunuş yazısında bilgi veren Leblebicioğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ahlâk, erdem, [&hellip]

Leblebicioğlu'dan "vefa" kitabı

Hz. Mevlana’nın 21’inci kuşak torunu olan yazar Galip Leblebicioğlu, yeni kitabında Hz. Mevlana ve Sultan Divani’yi anlattı

Yazar Galip Leblebicioğlu’nun 6’ncı kitabı “Hz. Mevlana ve Sultan Divani” çıktı. Hz. Mevlana’nın 21’inci kuşak torunu olan Leblebicioğlu’nun kitabında Mevlana ve Mesnevi’den ilhamla yazılmış şiirler, Sultan Divani, Mevlevilik konuları işlendi.
Kitabın sunuş yazısında bilgi veren Leblebicioğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ahlâk, erdem, edep, nefse hakim olma gibi konulara yaşantımızı uydurmamız gerekiyor. İşte Hz. Mevlana örneklerle bunun yolunu gösteriyor. Bizim nurlu yola gitmemizi istiyor. İnsan olmanın erdemini ortaya koyuyor. Bu ışıklı yol yanında Hz. Sultan Divani, dini, milli birliğin insan için gerekliliğini tatbik ederek gösteriyor” dedi.
Galip Leblebicioğlu’nun Umre Ziyareti, Hac, Mısır Gezisi Belgeseli, Esintiler ve Serpintiler adlı kitapları da bulunuyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme