• Haberler
  • Genel
  • Leblebicioğlu, Tabip Odası Başkanı – Kocatepe Gazetesi

Leblebicioğlu, Tabip Odası Başkanı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Tabip Odası’nda, Genel Kurul’un ardından yönetimde görev dağılımı yapıldı Özel Park Hastanesi Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu Tabip Odası Başkanlığı’na seçildi. Oda Genel Sekreteri Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden Alev Türe, Muhasip AKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek, Veznedar Şuhut Aile Sağlığı Merkezi’nden Tuna Babaoğlu seçildi. Yönetim Kurulu’nda Özel Fuar Hastanesi’nden Sami Şahan da yer aldı. [&hellip]

Leblebicioğlu, Tabip Odası Başkanı

Afyonkarahisar Tabip Odası’nda, Genel Kurul’un ardından yönetimde görev dağılımı yapıldı

Özel Park Hastanesi Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu Tabip Odası Başkanlığı’na seçildi. Oda Genel Sekreteri Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nden Alev Türe, Muhasip AKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek, Veznedar Şuhut Aile Sağlığı Merkezi’nden Tuna Babaoğlu seçildi. Yönetim Kurulu’nda Özel Fuar Hastanesi’nden Sami Şahan da yer aldı.
BİRLİKTE ÇALIŞALIM
Tabip Odası Başkanı Murathan Leblebicioğlu, “Tabip odası yönetimi, ilimizdeki tüm sağlık kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ve temsili ile konsensüs sağlanarak bir araya gelmiştir. Gerek kamu gerekse özel sağlık kuruluşlarının temsilcilerinin birlikteliği ile ilimiz sağlık politikalarına yön vermek, daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak, bununla birlikte hekim dayanışması ve birliğinin sağlanması amaçlanmıştır. Bu bağlamda sesimizin daha gür ve güçlü çıkması için meslektaşlarımızı tabip odasına üye olmaya ve birlikte çalışmaya davet ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme