• Haberler
  • Genel
  • Latifoğlu: Meslek seçiminde güçlü yönlerinize odaklanın

Latifoğlu: Meslek seçiminde güçlü yönlerinize odaklanın

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) “e-öğrenme sektöründe insan kaynakları ihtiyacı” konulu seminer düzenlendi AKÜ Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Enocta firması İnsan Kaynakları Müdürü A. Latif Latifoğlu tarafından verilen “E-Öğrenme Sektöründe İnsan Kaynakları İhtiyacı” konulu seminer, ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Seminerde, Enocta firmasının kurumların e-öğrenme, eğitim ve gelişim [&hellip]

Latifoğlu: Meslek seçiminde güçlü yönlerinize odaklanın

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) “e-öğrenme sektöründe insan kaynakları ihtiyacı” konulu seminer düzenlendi

AKÜ Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Enocta firması İnsan Kaynakları Müdürü A. Latif Latifoğlu tarafından verilen “E-Öğrenme Sektöründe İnsan Kaynakları İhtiyacı” konulu seminer, ANS Kampüsü Mühendislik Fakültesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Seminerde, Enocta firmasının kurumların e-öğrenme, eğitim ve gelişim için ihtiyaç duydukları hizmet ve ürünleri tek parçada birleştirerek, çözümler sunduğunu belirten Latif Latifoğlu, e-öğrenmenin yanı sıra Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi (BÖTE) Bölümü mezunlarının iş imkanları ile ilgili bilgiler verdi. Öğrenme biçimlerinin geçmişten günümüze değişim geçirdiğini ifade eden Latifoğlu, günümüzde artık öğrenmede çalışanların ihtiyaçlarının gözönünde bulundurulduğunu ve öğrenmenin tek seferlik değerli değil, devamlı gelişen biçimde olduğunu söyledi. BÖTE mezunlarının iş alanları ile ilgili de bilgiler veren Latifoğlu, BÖTE bölümünde okuyanların birtakım yazılım, video ve animasyon programları konusunda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek, Enocta bünyesindeki BÖTE mezunlarının satış, içerik geliştirme, Ar-Ge ve yazılım geliştirme ile teknik destek bölümlerinde konumlandırıldığını dile getirdi.
Latifoğlu, konuşmasında kariyer yönetimi ile ilgili de öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Hepinizin diğerlerinden daha iyi olduğunuz alan ve güçlü kişilik özellikleriniz vardır. Yaptığınız işte başarılı ve mutlu olabilmeniz için, güçlü becerilerinizi kullanabileceğiniz meslekleri tercih etmeniz gerekmektedir. Mezun olmadan önce akademik hayata mı yoksa iş dünyasına mı atılmak istediğinize karar vermelisiniz. Meslek seçiminde güçlü yönlerinize odaklanmalısınız” dedi. Seminer, Latif Latifoğlu’nun öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme