Lastik Park Performans Mağazasıyla Afyon’da

Karacak Otomotiv tarafından Siyah tabelalı Lastik Park Performans mağazalarının 14'nücüsü Afyonkarahisar'da hizmete açıldı

Kurban kesimi ve dualarla yapılan açılış törenine; Afyonkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken, Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Av. Mahmut Ekici, MHP İl Başkan Vekili Recep Yaman,  İl Başkan Yardımcısı Ahmet Gürlek, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, iş adamları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Haber

Lastik Park Performans Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Şener, Siyah tabelalı Lastik Park Performans mağazalarının 14’üncüsünün Afyonkarahisar’a açılmasının kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Gazeteniz Kocatepe’ye demeç veren Şener, şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da Karacak Otomotiv Bayimizin siyah tabelalı 14. Lastik Park Performans mağazasının açılışında bulunmaktan gurur duyuyoruz. Biz topyekûn şirket yönetimi olarak Afyonkarahisar’a 14’’üncü mağaza açılışı için geldik.

Haber Aslında Lastik Park’ın orijinal rengi kırmızıdır. Ama lastik perakendeciliğine 2010 yılında Türkiye’de tüm markaları bir arada market sisteminde satan bir lastikçilik anlayışı getirdik. Bu yapı içerisinde bugüne kadar 14 yılda pek çok lastik park kırmızı tabelalı bayi açtık. Bu kırmızı mağazalarımız tüm lastik çeşitlerini satan binek lastiğinden, kalın lastiğine kadar tüm çeşitleri satan bir yapı.

Haber Lastik Park Performans ise 2020 yılından beri aktif olan Türkiye’deki lüks araba segmentini, performans lastikleri dediğimiz segmente odaklanmış bir konsepttir.  Ama bu çok limitli. Çünkü Türkiye’de lüks araba kesimi yüzde 15’e hitap ediyor. Afyonkarahisar’da Karacak Otomotivle birlikte 14’üncü Lastik Park performans mağazamızı hizmete açtık. Günümüzde Türkiye’de maksimum 40 tane böyle niş, lüks siyah segmente  hitap eden lüks konsepte mağaza  açma şansımız var.

HaberOnun için Afyon’da kırmızı konseptimiz vardı. Ama Afyon’da Siyah Tabelalı Lastik Park Performans mağaza açılışı  benim beklediğimden daha erken oldu. Bu noktada Karacak Otomotiv’den Sayın Nurettin Karacak beyefendi bu sektörde sadece lastikte değil otomotiv, lüks araba alım satımında olup bu segmente çok yakın olmaları onları bu yatırıma itti. Böyle bir yeri mağazayı harekete geçirmiş olmaları çok daha değerli bizim için. Afyon’a bu hizmeti kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Afyon’da üst segmentte bulunan araçlar hem kentte ikamet eden hem de yoldan geçen lüks araçlar için herkese hitap eden iyi bir yatırım yapıldı. Karacak Otomotiv Bayimizin eline sağlık. Biz bu yatırım nedeniyle kendileriyle gurur duyuyoruz.”

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme