Lastik deyip geçmeyin – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki Otobüs Kaptanlığı programı öğrencileri “lastik”in özelliklerini öğrendi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) Otobüs Kaptanlığı programı öğrencilerine yönelik 'Lastik' konulu eğitim semineri düzenlendi.Michelin Kamyon-Otobüs Ürün Müdürü Doğa Yiğit tarafından verilen seminer, AKÜ Sultandağı MYO Müdürü ve Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Öğr. Grv. Arif Hakan [&hellip]

Lastik deyip geçmeyin

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki Otobüs Kaptanlığı programı öğrencileri “lastik”in özelliklerini öğrendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) Otobüs Kaptanlığı programı öğrencilerine yönelik “Lastik” konulu eğitim semineri düzenlendi.
Michelin Kamyon-Otobüs Ürün Müdürü Doğa Yiğit tarafından verilen seminer, AKÜ Sultandağı MYO Müdürü ve Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kemal Karayormuk, Öğr. Grv. Arif Hakan Yalçın, Öğr. Grv. Emrah Erçek ve Otobüs Kaptanlığı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Seminerde taşıtlarda kullanılan lastiklerin üretiminden başlamak üzere, taşıtların teknolojik durumuna göre lastik seçimi, güvenlik, konfor ve yakıt tüketimine olan etkileri gibi taşıtlara olan etkileri içeren konular anlatıldı. Seminer sonunda Otobüs Kaptanlığı öğrencilerine Michelin Kamyon-Otobüs Ürün Müdürü Doğa Yiğit tarafından katılım sertifikası ve hediyeler verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme