• Haberler
  • Genel
  • Laf değil, iş üreteceğiz – Kocatepe Gazetesi

Laf değil, iş üreteceğiz – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor Projelerini vatandaşlara anlatan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, mesleki bilgilerinin, bunun yanında proje destekli çalışmalarıyla Afyonkarahisar'ı uçuracağını belirterek 'Vatandaşımızın, refahı, huzuru göz önünde tutularak, Afyonkarahisar'ın çehresi değişecek' dedi. 'Amacımız laf değil, iş üretmek' diyen Çetinkaya, miting havasında yapılan toplantılardan haz etmediğini belirterek [&hellip]

Laf değil, iş üreteceğiz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Projelerini vatandaşlara anlatan MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, mesleki bilgilerinin, bunun yanında proje destekli çalışmalarıyla Afyonkarahisar’ı uçuracağını belirterek “Vatandaşımızın, refahı, huzuru göz önünde tutularak, Afyonkarahisar’ın çehresi değişecek” dedi. “Amacımız laf değil, iş üretmek” diyen Çetinkaya, miting havasında yapılan toplantılardan haz etmediğini belirterek “Artık siyasetçi konuşup vatandaşımız dinlemeyecek ben buna karşıyım. Vatandaş konuşacak siyasetçi çözüm üretecek. Bu güne kadar laf üreten siyasetçiler gördük artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek” dedi.
CHP’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Önceki gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasına hırsızlık girişiminde bulunulmuştu. Çetinkaya, sabah saatlerinde olan programlarını erteleyerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.
YEŞİLYOL’DA MORAL BULDU
Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden birisi olan Yeşilyol caddesinde bulunan esnaflara bir ziyaret gerçekleştiren MHP Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, esnaftan tam destek aldı. Esnaf “Allah’ın izni ile yeşilyol esnafı arkanda. Hiç merak etme gözün arkada da kalmasın iş ehline verilecektir” diye konuştu.
YAĞIŞ ALTINDA DESTEK
Çetinkaya önceki gün akşam yoğun yağış altında Güvenevler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Çetinkaya’yı dinlemek için toplanan vatandaşlar yağmura aldırmadan tezahüratlar ve sloganlarla Çetinkaya’yı karşıladı. Toplantı alanına gelen Çetinkaya ise yoğun yağış altında kendisine verilen desteğe karşı Allah’ın kendisini mahcup etmemesi için dua etti. Mahallelinin dert ve sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, Mahalle Meclisleri projesini anlattı. 1 Nisan’dan sonra yapılacak tüm çalışmalarda mahallelinin de söz hakkı olacağını kaydeden Çetinkaya, kurulacak meclislerle Afyonkarahisar’ı hep birlikte yöneteceklerini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme