• Haberler
  • Genel
  • “Laf Değil Hizmet, Dedikodu Değil İcraat”

“Laf Değil Hizmet, Dedikodu Değil İcraat”

AK Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Memduh Kuş, gelecek dönemde yapacağı hizmetleri ve projeleri açıkladı “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” düsturuyla yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Memduh Kuş, gelecek dönemde yapacağı hizmetleri “Laf değil hizmet, dedikodu değil icraat” sloganlarıyla paylaştı. Erkmenlinin kantarının belinde olduğunu ve halkın vicdan terazisinde tartıp oyunu ona göre [&hellip]

"Laf Değil Hizmet, Dedikodu Değil İcraat"

AK Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Memduh Kuş, gelecek dönemde yapacağı hizmetleri ve projeleri açıkladı

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” düsturuyla yola çıktıklarını ifade eden AK Parti Erkmen Belediye Başkan Adayı Memduh Kuş, gelecek dönemde yapacağı hizmetleri “Laf değil hizmet, dedikodu değil icraat” sloganlarıyla paylaştı.
Erkmenlinin kantarının belinde olduğunu ve halkın vicdan terazisinde tartıp oyunu ona göre kullanacağını belirten Kuş, “30 Mart’ta sandık önünüze konacak ve sizlerin yapacağı tercih en doğru tercih olacaktır. Buna sonuna kadar saygı duyacağım. Erkmenlimizin kantarı belindedir. Vicdan terazisinde tartın oyunuzu ona göre kullanın. Seçimlerin hem adaylarımıza, hem kasabamıza, hem de ülkemize hayırlar getirmesini birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder hepinize saygılar sunarım.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme