Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Lady Collection” Yeşilyol’da açıldı

“Lady Collection” Yeşilyol’da açıldı

Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden olan Yeşilyol Caddesi üzerinde bayan giyimi üzerine “Lady Collection” isimli satış mağazası açıldı. İşyeri Sahibi Adem Honça, “Kadınlara yönelik açtığımız mağazamızın en büyük özelliği mağazada bulunan ürünlerin büyük bir kısmı İstanbul’da kendi ürettiğimiz ürünlerden oluşuyor. Bu yüzden buraya gelen bayanlara fabrikadan satış hizmeti sunacağız” dedi

 

Uzun yıllar İstanbul’da ticaret yapan ve aynı zamanda Zeytinburnu Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı olan İş Adamı Adem Honça, memleketine de bayan giyim üzerine bir satış mağazası açtı. “Lady Collection” adıyla Yeşilyol Caddesi üzerinde bulunan Halk Bankası’nın tam karşısında hizmete girdi. Açılış törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Müze Müdürü Mevlüt Üyümez ve vatandaşlar katıldı.
“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”
Mağazanın açılış kurdelesini kesen İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, açılışta şunları söyledi: “Adem Bey ile Afyonkarahisar’ı tanıtmak amacıyla İstanbul’da düzenlenen Emitt Fuarı’nda tanıştık. Kendisi Zeytinburnu Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı. Bu yüzden bizi orada ağırlamıştı. O günden sonra irtibatımızı sürdürdük. Kendisini böyle bir yatırımından dolayı tebrik ediyorum. Aynı zamanda genç girişimcimiz Hacer Hanım’ı da tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı ve bereketli bir iş yeri olur. Böyle bir süreçte yatırım yaptıkları için ben Adem Bey ve Hacer Hanımefendiye teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
“BU BİR BAŞLANGIÇ”
İşyeri sahibi Adem Honça ise kendisinin Afyonlu olduğunu uzun yıllar İstanbul’da ticaret yaptığını kendi fabrikasında ürettiği ürünleri satacakları bir mağazayı Afyonkarahisar’a kazandırmaktan yana mutlu olduğunu ifade etti.
Honça, şunları söyledi: “Ben Afyonluyum. İstanbul’da ticaret yapıyoruz. Afyon’da da bir ayağımız olsun istedik. Sürekli gelip gidiyoruz. Biz buradaki ürünleri kendimiz fabrikamızda üretiyoruz. Bu bir başlangıç olacak. Devamı da gelecek inşallah. Müdür Beye teşekkür ediyorum.”
“GENÇ VE ORTA YAŞ
GRUBUNA HİTAP EDİYORUZ”
İşletme Sorumlusu Hacer Gümüşkaya ise, genç ve orta yaş grubuna hitap ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Ürünlerimizi kendimiz İstanbul’da üretiyoruz. Tabi dışarıdan da ürünlerimiz var. Hem genç hem orta yaşa hitap ediyoruz. Ürünler kombin şeklinde. Klasik ürünlerimizde mevcut. Kot ve tişörtlerimiz mevcut. Ürünlerimizin kalitesi de bir hayli yüksek. Tüm Afyonkarahisar halkını bekliyoruz.”