• Haberler
  • Genel
  • KYK İl Müdürü’nden Başkan Çoban’a ziyaret

KYK İl Müdürü’nden Başkan Çoban’a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nurullah Pervaneli'yi makamında kabul etti Şemsettin Karahisari Ortaokulu Müdürü iken, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan ve daha sonra ise Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü olan Nurullah Pervaneli, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu. Torba Yasa ile birlikte kapatılan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar [&hellip]

KYK İl Müdürü'nden Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nurullah Pervaneli’yi makamında kabul etti

Şemsettin Karahisari Ortaokulu Müdürü iken, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan ve daha sonra ise Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü olan Nurullah Pervaneli, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Torba Yasa ile birlikte kapatılan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüklerinin yerine il müdürlükleri oluşturuldu. Daha önce Eskişehir Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan Afyonkarahisar’da oluşturulan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne ise Nurullah Pervaneli getirildi.
Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Pervaneli’ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çoban, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. KYK İl Müdürü Pervaneli ise Başkan Çoban’a teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme