Kuzu ziyaretlerini sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, Sinanpaşa, Kızılören, Sandıklı, Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti.İlk olarak Sinanpaşa ilçesinde İlçe teşkilat başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programına katılan Canser Kuzu, AK Parti Kızılören İlçe teşkilatını da ziyaret etti. Sandıklı İlçesi'ni de ziyaret eden Kuzu Dazkırı ve Başmakçı ilçelerinde de bir dizi ziyaretlerde [&hellip]

AK Parti Milletvekili aday adayı Canser Kuzu, Sinanpaşa, Kızılören, Sandıklı, Dinar, Dazkırı, Başmakçı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti.
İlk olarak Sinanpaşa ilçesinde İlçe teşkilat başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım programına katılan Canser Kuzu, AK Parti Kızılören İlçe teşkilatını da ziyaret etti. Sandıklı İlçesi’ni de ziyaret eden Kuzu Dazkırı ve Başmakçı ilçelerinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Evciler İlçe Başkanı Şener Çalışan ve ekibiyle ayrı ayrı görüşmeler yaparak desteklerini isteyen Kuzu, Dinar AK Parti İlçe Başkanı İdris Er ve yönetimiyle teşkilat binasında istişarelerde bulundu.

Bakmadan Geçme