Kuzu, destek istedi – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, İhsaniye, Bolvadin ve Çay ilçelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, ilçe teşkilatları ve İlçe Belediye başkanları ile görüş alışverişinde bulundu. Kuzu, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, ilçelerdeki kadın ve çocukların sorun ve taleplerini dinledi. AK Parti İhsaniye İlçe Teşkilat Başkanı Lütfullah Çelik'i [&hellip]

Kuzu, destek istedi

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, İhsaniye, Bolvadin ve Çay ilçelerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Canser Kuzu, ilçe teşkilatları ve İlçe Belediye başkanları ile görüş alışverişinde bulundu. Kuzu, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, ilçelerdeki kadın ve çocukların sorun ve taleplerini dinledi.
AK Parti İhsaniye İlçe Teşkilat Başkanı Lütfullah Çelik’i makamında ziyaret eden Canser Kuzu, Çelik ile seçimlere ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. İhsaniye ilçesindeki AK Parti Hükümetleri zamanında yapılan hizmetlere değinen Canser Kuzu, bu hizmetlerin devamı için ve AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden yeniden tek başına iktidar olarak çıkabilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ve bunda da başarılı olacaklarından emin olduğunu söyledi.
İhsaniye ilçe ziyaretinin ardından Bolvadin’e geçen Canser Kuzu, ilçede ilk olarak Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı makamında ziyaret etti. Bolvadin Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Başkan Kayacan, Canser Kuzu’ya aday adaylığından dolayı tebrik ederek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.
Çay ilçesine geçen Canser Kuzu, burada Çay ilçe teşkilat başkan yardımcısı Şaban Cengiz, tarafından ağırlandı. Çay ilçesinde AK Parti İlçe teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Canser Kuzu’ya bilgiler veren Cengiz, Kuzu’ya çıktığı yolda başarılar diledi.
Çay ilçesinde yürütülen seçim çalışmalarına mutlaka tekrar katılacağını söyleyen Kuzu, “Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’ın izniyle 1 Kasım seçimlerinden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. Şu an için yüzde 60’ların üzerinde oy alacağımızı garanti görüyorum” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme