Kuzu 'Aday olsam da olmasam da çalışacağım'

AK Parti'den 2015 yılında da Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu ve o zamanda aday gösterilmemesine rağmen, hiç durmadan çalıştığını söyleyen Canser Kuzu, “Seçim ortamı olsun veya olmasın partim adına sürekli olarak çalışmalarda bulundum. AK Parti Hükümetlerinin icraatlerini, yatırımlarını, İlimiz Milletvekillerinin çalışmalarını, belediye hizmetlerini sürekli olarak halkımıza anlattım. Tabi bunun yanında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da [&hellip]

AK Parti’den 2015 yılında da Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu ve o zamanda aday gösterilmemesine rağmen, hiç durmadan çalıştığını söyleyen Canser Kuzu, “Seçim ortamı olsun veya olmasın partim adına sürekli olarak çalışmalarda bulundum. AK Parti Hükümetlerinin icraatlerini, yatırımlarını, İlimiz Milletvekillerinin çalışmalarını, belediye hizmetlerini sürekli olarak halkımıza anlattım. Tabi bunun yanında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ülkemiz için olduğu kadar, mazlum ve zulüm gören dünya insanlarının da bir umudu olduğunu her daim anlattım” dedi.
24 Haziran seçimlerinin belirlenmesinin ardından tekrar tekrar gittiği tüm bölgelerde kendisinin tanınmasını ve sevgiyle karşılanmasının büyük bir mutluluk verici olduğunu söyleyen Canser Kuzu, “Partime ve şahsıma gösterilen teveccüh gerçekten çok mutlu edici. Bu bağlamda, 24 Haziran seçim sürecinde bir tek oyun ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyim. Parti büyüklerimizin doğru bir tercih ve liste yapacağına inanıyorum.  Aday olsam da olmasam da çalışacağıma söz veriyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme