Kuzeyin atık suları bu hatla toplanacak

DSİ'nin 30 milyon ihale bedelli Kuzey Atıksu Kollektör Hattı çalışmaları 4 ayrı noktada sürdürülüyor   Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 183. Şube Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'daki yatırımlar sürdürülüyor. Bu kapsamda 30 milyon TL ihale bedelli Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında da çalışmalar 4 farklı alanda tüm hızıyla devam ediyor. DSİ'nin bu projesi ile Afyonkarahisar [&hellip]

DSİ’nin 30 milyon ihale bedelli Kuzey Atıksu Kollektör Hattı çalışmaları 4 ayrı noktada sürdürülüyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 183. Şube Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’daki yatırımlar sürdürülüyor. Bu kapsamda 30 milyon TL ihale bedelli Afyonkarahisar Kuzey Atıksu Kollektör Hattı İnşaatında da çalışmalar 4 farklı alanda tüm hızıyla devam ediyor.
DSİ’nin bu projesi ile Afyonkarahisar Şehir Merkezinin Kuzeyinde Bulunan; Susuz, Beyyazı, Çıkrık, Fethibey, Çayırbağ Beldeleri, Erenler Mahallesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kampüsü ve Organize Sanayi Bölgesinin Atıksuları, 41 km’lik bir hat ile Konya yolu üzerinde bulunan Afyonkarahisar Merkez Atıksu Arıtma Tesisine iletilecek.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme