Kuyumculuk Kulübü’nün projesi örnek oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kuyumculuk Kulübü’nün projesi, Avrupa’da örnek gösterildi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Kuyumculuk Kulübü tarafından Yrd. Doç. Dr. Gencay Sarıışık ile Öğr. Gör. Pınar Daşçı’nın danışmanlığında Eylül-Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Yerden Bedene, Bedenden Kalbe/ From Ground to Body, From Body to Heart” adlı proje, Avrupa Komisyonunun Gençlik Programları kapsamındaki iyi uygulama [&hellip]

Kuyumculuk Kulübü'nün projesi örnek oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kuyumculuk Kulübü’nün projesi, Avrupa’da örnek gösterildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrenci kulüplerinden Kuyumculuk Kulübü tarafından Yrd. Doç. Dr. Gencay Sarıışık ile Öğr. Gör. Pınar Daşçı’nın danışmanlığında Eylül-Aralık 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Yerden Bedene, Bedenden Kalbe/ From Ground to Body, From Body to Heart” adlı proje, Avrupa Komisyonunun Gençlik Programları kapsamındaki iyi uygulama örnekleri arasına girdi.
TEK TÜRK GENÇLİK KULÜBÜ
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen projeleri ile seçilen uygulamalar arasında yer alan tek Türk gençlik grubu olan AKÜ Kuyumculuk Kulübü danışman öğretim elemanı ve öğrencilerinin uygulamaları, Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanan “Focus on: Young People and Entrepreneurship” adlı yayında geniş bir şekilde yer buldu.
İSTİHDAMA DESTEK
VE FIRSAT EŞİTLİĞİ
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Eylem 1.2 kapsamında gerçekleştirilen “Yerden Bedene, Bedenden Kalbe” adlı proje, geleneksel el sanatlarından yola çıkarak, çevre bilincini geliştirmeyi, doğaya zarar vermeyi önleyen ve geri dönüşümle yeniden üreten bir kalkınma stratejisini ve geri dönüşümle yeniden üreten bir kalkınma stratejisini amaçlıyor. Atıkları değerlendirerek, işlevsel hale getirebilmek ve bu sayede bir farkındalık yaratmak, çevre kirliliğine dikkat çekmek, imkânı kısıtlı gençleri dâhil ederek, fırsat eşitliği sağlamak ve istihdama katkıda bulunmak da projenin amaçları arasında yer alıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme