Kuyumcu katilini Afyon Polisi yakaladı

Antalya’da girdiği kuyumcu dükkanında iş yeri çalışanı tabancayla öldürüp yaklaşık 2 kilo altınla kaçan kişi, Afyonkarahisar’da yakalandı. Katil zanlısının aracında yapılan aramada, 100 bin lira, 177 gram saf altın, 100 gram külçe altın ile uzun namlulu silah, kalaşnikof tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. KALAŞNİKOF VE UZUN NAMLULU SİLAH ELE GEÇİRİLDİ [&hellip]

Antalya’da girdiği kuyumcu dükkanında iş yeri çalışanı tabancayla öldürüp yaklaşık 2 kilo altınla kaçan kişi, Afyonkarahisar’da yakalandı. Katil zanlısının aracında yapılan aramada, 100 bin lira, 177 gram saf altın, 100 gram külçe altın ile uzun namlulu silah, kalaşnikof tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Haber

Haber

Haber

Haber

KALAŞNİKOF VE UZUN NAMLULU SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu Kütahya yolu üzerinde gerçekletirilen uygulamada, bir araç içerisinde yapılan aramada, motor içerisinde beze sarılmış; 1 adet kalaşnikof marka uzun namlu silah, 1 adet silaha ait şarjör, 15 adet şarjör içerisinde kalaşnikof mermisi ele geçirildi.

MİLYONLAR DEĞERİNDE SAF VE KÜLÇE ALTINLA YAKALANDI

Polis ekiplerinin araç içerisinde ve üst aramasında 100 bin TL, 1000 bin gram külçe altın ile 177 gram saf altın ele geçirdiği olayda şüpheli kişinin 29 Ekim 2021 tarihinde Antalya ilinde meydana gelen Kuyumcu soygununu gerçekleştiren Antalya doğumlu S.Ö. (24) isimli kişi olduğu tespit edildi.

Kuyumcu soygununda iş yeri çalışanı Abuzer Atakan Gür’ü tabancayla öldüren S.Ö. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme