Kutsal topraklara uçtular – Kocatepe Gazetesi

Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte umreye gitmek isteyenler yola düştüler. Sandıklı ve Dinar'dan 158 kişi hafta sonu kutsal topraklara gitti. Hisar Turizm'in organizasyonu ile kutsal topraklara giden vatandaşlar dualarla uğurlandı.'HERKESE NASİP ETSİN'Hisar Turizm Sandıklı Temsilcisi Abdullah Ayaz, umreye giden vatandaşların sağ salim geri dönmelerini dileyerek şöyle konuştu:'Allah sağlık sıhhat versin. İnşallah umreye giden vatandaşlarımız sağ [&hellip]

Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte umreye gitmek isteyenler yola düştüler. Sandıklı ve Dinar’dan 158 kişi hafta sonu kutsal topraklara gitti. Hisar Turizm’in organizasyonu ile kutsal topraklara giden vatandaşlar dualarla uğurlandı.
“HERKESE NASİP ETSİN”
Hisar Turizm Sandıklı Temsilcisi Abdullah Ayaz, umreye giden vatandaşların sağ salim geri dönmelerini dileyerek şöyle konuştu:
“Allah sağlık sıhhat versin. İnşallah umreye giden vatandaşlarımız sağ salim sevdiklerine yeniden kavuşsun. Kutsal topraklara gidemeyen kardeşlerimize de Allah bu güzel vazifeyi tez zamanda nasip etsin.”

Bakmadan Geçme