Kutsal topraklara gidiyorlar – Kocatepe Gazetesi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve İscehisar ilçe Müftülüğü organizasyonu ile İscehisar'dan kutsal topraklara gidecek hacı adayları için ilçe Pazaryerinde uğurlama töreni düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Vaizi Sezai Ceyhan, din görevlileri ve çok sayıda hacı yakını katıldı.Hacı adaylarına yönelik bir konuşma yapan İlçe Vaizi Sezai Ceyhan, “Şu ana kadar hayatınızda gerçekleştirdiğiniz yolculukların en önemlisine [&hellip]

Diyanet İşleri Başkanlığı ve İscehisar ilçe Müftülüğü organizasyonu ile İscehisar’dan kutsal topraklara gidecek hacı adayları için ilçe Pazaryerinde uğurlama töreni düzenlendi. Programa Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İlçe Vaizi Sezai Ceyhan, din görevlileri ve çok sayıda hacı yakını katıldı.
Hacı adaylarına yönelik bir konuşma yapan İlçe Vaizi Sezai Ceyhan, “Şu ana kadar hayatınızda gerçekleştirdiğiniz yolculukların en önemlisine çıkıyorsunuz. Artık o mübarek beldelerin kokusunu hissetmeye başlamışsınızdır. Size düşen o mübarek topraklarda, o güzel ortamda Allah’ın bir farz olarak, İslam’ın bir şartı olarak hepimize emrettiği bu ibadeti en güzel şekliyle, her anını, her saniyesini değerlendirerek geçirmek olmalıdır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme