Kutlu: Ligde hedef üst sıralar

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, genç bir takım kurduklarını, sezona iddialı hazırlandıklarını belirtti Afyonkarahisar İkbal termal Otel'de konaklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi ilk kampını gerçekleştiriyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçen sene birçok oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ancak, gençlerden [&hellip]

Kutlu: Ligde hedef üst sıralar

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, genç bir takım kurduklarını, sezona iddialı hazırlandıklarını belirtti

Afyonkarahisar İkbal termal Otel’de konaklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi ilk kampını gerçekleştiriyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçen sene birçok oyuncuyla yollarını ayırdıklarını ancak, gençlerden kurulu takım oluşturarak iyi bir takım kurduklarını belirtti. Sezon öncesi ilk kamp çalışmasını mevsim açısından ve çok uygun olan Afyonkarahisar’da yapmaya karar verdiklerini aktaran Kutlu, “Afyonkarahisar; tesisleri, otelleriyle ve hava durumuyla Türkiye’nin en iyi yerlerinden birisi. Hava şartları çok iyi, Avrupa’da bile 30-35 dereceyi bulurken burada 20-24 derecede seyrediyor. Kamp için çok uygun bir hava koşulu var” dedi.
Güzel bir kamp dönemine girdiklerini ifade eden Kutlu, “Üst sıralara çıkmak için yeni bir takım kurduk. Genç ve dinamik arkadaşlarımızı da aramıza kattık. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bizlere güç katacaklarla olmayı uygun gördük. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Birkaç tane daha oyuncu alacağız. Genç oyuncularımıza ağabeylik yapacak, liderlik edecek biraz daha tecrübeli oyuncu almayı planlıyoruz” diye konuştu.
Antrenmanlara 22 futbolcu ile devam ettiklerini aktaran Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü “Bu sayı her geçen gün artacaktır. Buraya daha gelmeyen arkadaşlarımız var. Bugün İshak Çakmak arkadaşımız aramıza katıldı, sayı artacak.“ ifadesine yer verdi.
“LİGİMİZİN TEK EKSİĞİ
MADDİ İMKANLAR”
PTT 1. Ligin üst düzey olduğunu belirten Kutlu, “PTT 1. Ligi kalite olarak çok üst düzeyde bir lig. Bizim süper ligden tek eksiğimiz, parasal kaynaklar. Süper ligdeki takımların canlı yayınlardan olsun, reklam gelirleri gibi ciddi bir kaynakları var. Bizim ligdeki bir çok takım maddi imkanları ölçüsünde iyi mücadeleler ortaya koyuyor” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme