“Kutlu Doğum kurtuluşa vesile olsun”

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kutlu Doğum Haftası'nın, cennet vatanın huzur ve mutluluğuna, milletin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum gününü içerisine alan 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası’nı idrak etme mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.MHP Merkez İlçe Başkanı Alper [&hellip]

"Kutlu Doğum kurtuluşa vesile olsun"

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kutlu Doğum Haftası’nın, cennet vatanın huzur ve mutluluğuna, milletin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum gününü içerisine alan 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası’nı idrak etme mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Peygamber Efendimizin “Doğru olunuz, doğruluğa yöneliniz” sözüyle, asırlar öncesinden insanlığa mana yüklü bir ahlak dersi verdiğini kaydetti.
Yağcı; “Bu ders hala tam anlaşılamamıştır. Peygamber Efendimiz Allah’ın doğru yolunu insanlara göstererek Peygamberlik görevini mükemmelin doruklarında tamamlamıştır. Bizler hayatımıza her zaman onun sözleri ve onun yaşadıklarından ibret alarak yön vermeliyiz. Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Kutlu Doğum Haftasının, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme