Kutlu Doğum için özel etkinlik

Özel Nar Tanesi Anaokulu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi. Programda konuşan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Peyfamber Efendimiz'in (SAV), çocukları çok sevdiğini belirtti Özel Nar Tanesi Anaokulu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Anaokulu öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim okuduğu, Peygamber Efendimiz'in (SAV) hayatını anlattığı etkinliğe, öğrenci aileleri yoğun ilgi [&hellip]

Kutlu Doğum için özel etkinlik

Özel Nar Tanesi Anaokulu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenledi. Programda konuşan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Peyfamber Efendimiz’in (SAV), çocukları çok sevdiğini belirtti

Özel Nar Tanesi Anaokulu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde etkinlik düzenledi. Anaokulu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim okuduğu, Peygamber Efendimiz’in (SAV) hayatını anlattığı etkinliğe, öğrenci aileleri yoğun ilgi gösterdi.
ÇOCUKLARI ÇOK SEVERDİ
Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Burhan İşliyen, “O’nun gibi Rabbini çok seven, Rabbi tarafından sevilmeyi Cenab-ı Hak çocuklarımıza ve hepimize nasip eylesin” dedi. İşliyen, Peygamber Efendimiz’in (SAV) çocukları çok sevdiğini, onları tebessümle teskin ettiğini kaydetti.
KUŞU ÖLEN
ÇOCUĞA TAZİYE
Peygamber Efendimiz’le (SAV) ile ilgili olayları da anlatan İşliyen, “Peygamber Efendimiz, kuş besleyip de kuşunun öldüğünü bildiği çocuğa taziye ziyaretine gitmişti. Bir çocuk imandan mahrumsa, Kur’an’dan mahrumsa, Efendimiz’in hassasiyeti hep onun üzerine yoğunlaşırdı” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme