Kutlu Doğum Haftası, birliğimizi pekiştirsin

 Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü nedeniyle 9-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vermek ve düzenlenen programlara davet etmek amacıyla Vali Yardımcısı Musa Uslan ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu beraberinde müftü yardımcıları ve vaizler ile birlikte Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ettiler.TEVHİD VE VAHDET TEMASIVali Güner, ziyaretçilerini kabulü sırasında yaptığı [&hellip]

 Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü nedeniyle 9-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vermek ve düzenlenen programlara davet etmek amacıyla Vali Yardımcısı Musa Uslan ve İl Müftüsü Şükrü Kabukçu beraberinde müftü yardımcıları ve vaizler ile birlikte Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ettiler.
TEVHİD VE VAHDET TEMASI
Vali Güner, ziyaretçilerini kabulü sırasında yaptığı konuşmada; “Bu yılki manevi havasını soluma şerefine nail olduğumuz mübarek üç ayların içindeyiz. Bu vesileyle Hz. Peygamberimizin (SAV) yeryüzünü şereflendirmesinin yıl dönümünü kutlamaktayız. Bu kapsamda hafta boyunca ilimizde ve ülke genelinde bu konuyla ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu ve her yıl düzenlenen bu programlar Peygamber Efendimizi hakkıyla anmamıza, insanlığa vermek istediği kutsal mesajları tam ve doğru bir şekilde anlamamıza ve idrak etmemize vesile olduğunu düşünüyorum. Bu yılki Kutlu Doğum Haftası, Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet teması ile kutlanacaktır. Bu vesileyle, Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.)’in getirdiği tevhid dininin insanlığa ulaştırdığı rahmet yüklü evrensel mesajını hakkıyla idrak ve hayatımızın her alanında tatbik edebilmek temennisiyle Ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, sevgi, kardeşlik ve huzur getirmesi ile birlik ve beraberlik ortamın pekişmesini diliyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme