Kutlu Doğum, Erkmen’de bir başka

Erkmen Beldesi’nde Kutlu Doğum Haftası coşkusu yaşandı Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Erkmen Beldesi'nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Erkmen Düğün Salonu’nda belde bayanlarına Vuslat İlahi Grubu tarafından ilahi dinletisi sunuldu.Diğer bir program ise Erkmen Hacıbaba Camii'nde gerçekleşti. Peygamber Efendimiz’in (SAV) doğumunun kutlandığı programa belde halkı ve Afyonkarahisar Şehir merkezinden yoğun katılım oldu. Erkmen Belediyesi [&hellip]

Kutlu Doğum, Erkmen'de bir başka

Erkmen Beldesi’nde Kutlu Doğum Haftası coşkusu yaşandı

Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Erkmen Beldesi’nde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Erkmen Düğün Salonu’nda belde bayanlarına Vuslat İlahi Grubu tarafından ilahi dinletisi sunuldu.
Diğer bir program ise Erkmen Hacıbaba Camii’nde gerçekleşti. Peygamber Efendimiz’in (SAV) doğumunun kutlandığı programa belde halkı ve Afyonkarahisar Şehir merkezinden yoğun katılım oldu. Erkmen Belediyesi ve Erkmen Camii Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen programda, Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirdiği hafta olan Kutlu Doğum Haftası kutlandı. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) aziz ruhuna dualar edilip salatı selamlar getirildi.
Programda, Ferruh Muştuer, Mehmet Bilir, Adem Bilir, Yavuz Mutlu, Ahmet Yüksel, İsmail Yüksel ve Ahmet Sevim muhteşem bir Kur’an ziyafeti, kasideler ve ilahiler dinlettiler.
Programa İl Müftüsü Burhan İşliyen, İl Genel Meclisi Üyesi Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve çok sayıda üst düzey yönetici ile belde halkı katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme