“Kutlu davanın yolundayız” – Kocatepe Gazetesi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, haftalık teşkilat toplantısı İl Başkanı Ramazan Türkaslan başkanlığında gerçekleşti. Çalışmalar hakkında konuşan Türkaslan, “Biz milli görüşçüler olarak, Devletimiz ve tabii ki Milletimizin ekonomik manada atılan her türlü hatalı politik adımların ortadan kaldırılması, üreticinin, çiftçinin, köylünün buna bağlantılı olarak, tüketici ve vatandaşımızın her yönden mağduriyetini gidermek, birlik beraberlik şuurundan uzaklaştırılmışlığı ortadan [&hellip]

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, haftalık teşkilat toplantısı İl Başkanı Ramazan Türkaslan başkanlığında gerçekleşti. Çalışmalar hakkında konuşan Türkaslan, “Biz milli görüşçüler olarak, Devletimiz ve tabii ki Milletimizin ekonomik manada atılan her türlü hatalı politik adımların ortadan kaldırılması, üreticinin, çiftçinin, köylünün buna bağlantılı olarak, tüketici ve vatandaşımızın her yönden mağduriyetini gidermek, birlik beraberlik şuurundan uzaklaştırılmışlığı ortadan kaldırmak ve huzur, refah içerisinde bir milletin saklanmış gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için bu kutlu davanın yolundayız.” dedi.
“MERKEZ İLÇEYE UYSAL GETİRİLDİ”
Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı’na Mehmet Uysal’ın getirildiğini açıklayan Türkaslan, “Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Uysal kardeşimiz başkanlığında resmi belgesi Afyonkarahisar İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Nuri Ahmet Gök’e teslim ettik. Aynı zamanda, Şuhut ilçe başkalığı vazifesine Mustafa Arslan ve Kızılören ilçe başkanlığı gö-revine Hasan Yavuz kardeşlerimizi resmi manada atamış bulunmaktayız Mevlâm yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme